Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Κωστόπουλος: «Το όνειρό μου»

Ο επιθετικός της Γλυφάδας μιλά για τη φετινή ομάδα και το μέλλον του.

Το Σάββατο (9/5) ολοκληρώνεται και η τελευταία αγωνιστική στη Football League Νέων. Μέχρι να αποβληθεί από το πρωτάθλημα η Γλυφάδα είχε αξιοπρεπή παρουσία και είχε καταφέρει να κόψει βαθμούς από τους πρωτοπόρους. Εκ των πρωταγωνιστών της ο ακραίος επιθετικός Ραφαήλ Κωστόπουλος, ο οποίος πήγε στο δεύτερο μισό στην ομάδα των νοτίων προαστίων και μέτρησε 15 συμμετοχές. Ο 17χρονος μίλησε στο flnews.gr για τη φετινή παρουσία της Γλυφάδας, για το πρωτάθλημα Νέων, αλλά και για το δικό του μέλλον.
«Η χρονιά είχε πολλές δυσκολίες. Ειδικά στην πορεία. Η πρώτη ομάδα χρειάστηκε να πάρει μαζί της αρκετά παιδιά από τους Νέους, με αποτέλεσμα εμείς να αποδυναμωθούμε. Το ρόστερ δεν έμεινε ίδιο, αλλά εμείς προσπαθήσαμε να αντεπεξέλθουμε όσο καλύτερα γινόταν. Θεωρώ, ωστόσο, ότι ήμασταν και άτυχοι» εξηγεί ο Κωστόπουλος και αναφέρεται σε ποια στιγμή δεν θα ξεχάσει: «Ήταν να ταξιδέψουμε στα Χανιά για το παιχνίδι με τον ΑΟΧ. Λόγω οικονομικών προβλημάτων το ταξίδι δεν έγινε ποτέ. Αυτό μας έκανε να νιώσουμε πολύ άσχημα. Ήταν ένα γεγονός που μας προκάλεσε λύπη. Είχαμε δώσει το 100% των δυνάμεών μας και νιώσαμε ότι η εξέλιξη αυτή μας προσβάλει. Όπως και να 'χει, θα μπορούσαμε να φτάσουμε πιο ψηλά».
Ταπεινό παιδί ο Ραφαήλ Κωστόπουλος, που λέει για το μέλλον του: «Είναι το όνειρό μου το ποδόσφαιρο. Με συστηματική δουλειά και προσήλωση στον στόχο θέλω να πετύχω κάτι καλό».

Last modified onΣάββατο, 10 Μάιος 2014 12:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep