Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δύσκολο, αλλά όχι καθοριστικό»

Ο Μουράτ Σεροπιάν μίλησε για την αναμέτρηση του ΑΟΧ με την Κέρκυρα.

Ο τεχνικός του ΑΟΧ υποστήριξε ότι το ματς με την Κέρκυρα είναι δύσκολο, αλλά όχι καθοριστικό εν όψει της συνέχειας, ενώ αναφέρθηκε και στη νίκη επί του Ηρακλή Ψαχνών.Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μουράτ Σεροπιάν στον ΧΑΝΙΑ SPORT FM 90.5:

«Είναι η πιο σταθερή ομάδα των play off με το καλύτερο και πιο έμπειρο ρόστερ με πολλές λύσεις και θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παρόλα αυτά τα παιδιά μας έχουν πια συνειδητοποιήσει ότι όλα μπορούν να συμβούν, αισθάνονται να πατούν γερά στο γήπεδο και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο. Θεωρώ, όμως, ότι αν και το παιχνίδι της Κυριακής είναι ιδιαίτερα σημαντικό δεν είναι και το πιο καθοριστικό, γιατί όπως βλέπετε η κούραση αρχίζει πια και καταβάλλει όλους και από δω και πέρα θα δούμε πολλές εκπλήξεις στους αγώνες που έπονται».

Για την μεγάλη νίκη στα Ψαχνά ο Σεροπιάν θεωρεί ότι ήταν ένα αποτέλεσμα που ήταν σίγουροι ότι θα μπορούσαν να πάρουν: «Ήδη από τα αποδυτήρια όλοι ήμασταν σίγουροι ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη ώστε να μείνουμε ζωντανοί. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκαπεντάλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου, δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα, ενώ είχαμε και κάποιες άλλες ευκαιρίες να πετύχουμε νωρίτερα δεύτερο γκολ».

Για την εμφάνιση του Σωτήρη Τσάτσου ο τεχνικός των μπλε, τόνισε: «Ο Σωτήρης είναι βασικό στέλεχος της ομάδας. Ταλαιπωρήθηκε αρκετά από μια τενοντίτιδα και ακόμα και τώρα δεν είναι απόλυτα έτοιμος για ενενήντα λεπτά. Παρόλα αυτά, είναι ένα παιδί που μπορεί να κάνει τη διαφορά».

Last modified onΠαρασκευή, 09 Μάιος 2014 13:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep