Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Έγινε παρεξήγηση»

Ο Μουράτ Σεροπιάν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του ΑΟΧ περί Κάμπαξη και την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε.

Ο τεχνικός του ΑΟΧ έκανε λόγο, επίσης, για σπουδαία εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Ηρακλή Ψαχνών, ενώ κλήθηκε να απαντήσει στις δηλώσεις που έγιναν για τη διαιτησία τις προηγούμενες ημέρες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μουράτ Σεροπιάν στη συνέντευξη Τύπου:

«Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια. Ήταν το τρίτο σερί εκτός έδρας παιχνίδι. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί έπαιξαν απέναντι σε δυνατό αντίπαλο και δύσκολη έδρα. Πήραμε σπουδαία νίκη. Δικαιούμαστε πολύ παραπάνω πράγματα, περισσότερους βαθμούς. Όπως χάσαμε σήμερα ευτυχήσαμε να πάρουμε το σπουδαίο τρίποντο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Η κούραση είναι εμφανής σε όλες τις ομάδες. Έχουμε ενέργεια. Θέλουμε τον κόσμο τώρα που επιστρέφουμε στο γήπεδο. Η συνέχεια θα δείξει τι μπορεί να κάνει κάθε ομάδα. Είναι εντελώς διαφορετικό, ξεχωριστό κομμάτι τα play off, είναι διαφορετικό πρωτάθλημα και φαίνεται μέσα στο γήπεδο από την εικόνα που δείχνουν οι ομάδες».

Για το θέμα που δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις περί Κάμπαξη και διαιτησίας: «Δεν ξέρω τι παρεξηγήσεις έγιναν. Δεν έχω κάνει καμία δήλωση εγώ για κάποιον διαιτητή που να αναφέρομαι στον Ηρακλή Ψαχνών. Ποτέ στα μεταξύ μας παιχνίδια δεν είπα ότι κάποιοι διαιτητές έχουν διαμορφώσει αποτελέσματα, λάθη μπορούν να συμβούν. Αλλά δεν πιστεύω ότι στα μεταξύ μας ματς δεν διαμορφώθηκε κάτι από τη διαιτησία.

Εγώ πιστεύω ότι έγινε παρεξήγηση. Δεν εννοούσαν τον Ηρακλή Ψαχνών, εμείς σφαγιαστήκαμε με τον Φωστήρα. Πιστεύω ότι σήμερα ο διαιτητής δεν έκανε το μεγάλο λάθος, ίσως να έπαιξε και λίγο έδρα, έτσι νομίζω εγώ.

Το fair play δεν το τήρησε η ομάδα των Ψαχνών, μιλάμε για τον ορισμό του fair play που δεν τηρήθηκε από τα Ψαχνά. Η κάμερα είναι αδιάψευστη. Μπορεί να έχετε καθαρότερη εικόνα, μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στην ένταση μπορεί να τα βλέπουμε εμείς διαφορετικά».

Ο Βασίλης Βαλλιάνος σχολίασε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Νικήσαμε μία ομάδα που μας είχε στερήσει τη νίκη σε πολλά ματς. Προσπαθήσαμε, στο πρώτο ήμασταν καλύτεροι. 100% καταφέραμε να κλείσουμε τα ατού των Ψαχνών. Στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλύτεροι, ειδικά με τον Λουκίνα, που θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το ματς. Ο επίλογος του παιχνιδιού είναι ότι δίκαια το πήραμε. Πήραμε πολύ σημαντικό διπλό. Πρέπει να είναι περήφανοι όλοι στα Χανιά για αυτή την ομάδα, για αυτούς τους παίκτες, για αυτό το τιμ».

Last modified onΤετάρτη, 07 Μάιος 2014 19:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep