Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν σκύβουμε τα κεφάλια»

Ο Κώστας Νικολαΐδης τόνισε ότι οι παίκτες του Αιγινιακού δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα.

Ο τεχνικός του Αιγινιακού δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ήττα της ομάδας του μπορεί να μην είναι το δίκαιο αποτέλεσμα, εν τούτοις υποστήριξε πως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είπε μεταξύ άλλων ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες του τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να σκύψουν το κεφάλι. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Νικολαΐδης:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και αυτό όπως και τα υπόλοιπα, είχαμε πει ότι θα έχουμε απέναντι ματς την καλύτερη ομάδα, την πιο δυνατή όπως έδειξε μέχρι τώρα, γνωρίζαμε ότι το ματς θα είναι με πάθος και δύναμη, ήταν μοιρασμένο με ελάχιστες φάσεις . Δεχθήκαμε το γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου σε μια αδράνεια, από εκεί και πέρα έγινε τεράστια προσπάθεια, ήταν το καλύτερο δεύτερο ημίχρονο σίγουρα στα πλέι οφ. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Το τελικό αποτέλεσμα όσον αφορά στο σκορ ίσως να μην είναι δίκαιο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Σε καμία περίπτωση δεν θα σκύψουμε το κεφάλι, θα κυνηγήσουμε όλα τα παιχνίδια που απέμειναν. Τα παιδιά του Αιγινιακού δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα σε κανέναν, έχουν αποδείξει ποιοι είναι φέρνοντας την ομάδα εδώ που βρίσκεται, θα συνεχίσουν με την ίδια προσπάθεια που κάναμε σήμερα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθώντας να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια».

Ο Παύλος Δήμου τόνισε: «Μια μεγάλη προσπάθεια, ειδικά μετά το γκολ, θεωρώ ότι δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Συγχαρητήρια γενικά στην ομάδα του Αιγινιακού για την μέχρι τώρα πορεία μας. Δεν σταματάμε, θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους. Συγχαρητήρια και στη Νίκη Βόλου, εύχομαι να πετύχει το στόχος της».

Πηγή: magnesiasports

Last modified onΤετάρτη, 07 Μάιος 2014 18:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep