Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να σταματήσει η βρωμιά»

Βολές του Νίκου Κατσιγιάννη εναντίον όσων κατηγορούν τον ΑΟΧ.

Ο πρόεδρος του ΑΟΧ με δηλώσεις του μετά το ματς με τον Αιγινιακό αναφέρθηκε σε όσα τον έχουν εξοργίσει και τόνισε ότι η ομάδα λειτουργεί ρολόι. Μίλησε για το θέμα του Παπατζίκου και του Χατζηησαΐα, λέγοντας ότι ο τελευταίος δεν μπορεί να βγει από το σπίτι του μετά το πέναλτι που έκανε στο Βόλο κόντρα στη Νίκη.

«Θέλω να συγχαρώ τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας όχι τόσο για τη νίκη όσο για την πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σ’ ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο. Θέλω να σταθώ σε δύο θέματα τα οποία μ’ έχουν εξοργίσει. Πραγματικά μ’ έχουν εξοργίσει. Πρέπει να σταματήσει επιτέλους αυτό το παραμύθι, γιατί έχω κουραστεί εγώ κι η ομάδα κι ο προπονητής και όλοι μας, μ’ αυτά τα σενάρια που κυκλοφορούν συνέχεια. Όποιος έχει τόσο μεγάλο ταλέντο να πάει να… γράφει ταινίες όχι ν’ ασχολείται με την ομάδα! Τη μία δεν έχουμε να πληρώσουμε τους διαιτητές και κάνουμε έρανο, την άλλη στήνουμε παιχνίδια, την άλλη ο Παπατζίκος έχει κλείσει στον Πλατανιά και το παιδί δεν μπορεί να βγει έξω. Ο Χατζηισαΐας κάνει το παιδί ένα στιγμιαίο λάθος, να τον κρεμάσουμε όλοι!

Δεν έχουμε λεφτά, δεν πληρώνουμε, δεν κάνουμε, δεν παίζουμε, ο προπονητής δεν μπορεί, από ‘δω, από ‘κει. Εδώ! Αγαπάτε την ομάδα; Ελάτε στο γήπεδο! 263 εισιτήρια κόψαμε με τον Ηρακλή. Με τα Ψαχνά είχαμε 1200 άτομα. Αγαπάτε την ομάδα; Ελάτε στο γήπεδο να την χειροκροτήσετε! Πρέπει να σταματήσει αυτό το παραμύθι με την ομάδα. Μην ξανασχοληθεί κανένας! Μερικούς τους έχει πονέσει βέβαια που έφυγαν απ’ την ομάδα… Πρόβλημά τους. Μην κάθονται δεξιά κι αριστερά και διαδίδουν φήμες για την ομάδα. Η ομάδα βρήκε την πορεία της.

Αυτό τον άνθρωπο που βρίζετε συνέχεια, σας έχει πει κανένας πού παρέλαβε την ομάδα; Τους ποδοσφαιριστές ξεχνάτε ότι σας ανέβασαν από την Γ’ στη Β’ Εθνική; Ξεχνάτε ότι σας έβαλαν στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ; Ήμαστε ζωντανοί στο όνειρο. Έχει καταντήσει αηδία αυτό το θέμα! Δεν ζητήσαμε ποτέ από κανένα δανεικά. Η ομάδα προχωράει ρολόι. Θα κάνουμε λάθη, θα ξανακάνουμε λάθη. Μην ξεχνάτε πώς ήταν η ομάδα πριν από ένα και δύο χρόνια. Έκανε λάθος ο Χατζηισαΐας, να τον αγκαλιάσετε! Είναι δυνατόν το παιδί να μην μπορεί να κυκλοφορήσει στα Χανιά; Χίλιες δυο βρόμες… Κι ο Παπατζίκος! Το παιδί είχε ένα τραυματισμό, για τον Α ή Β λόγο πάει πιο καλά ο Πιθαρούλης, είναι εδώ ο προπονητής, τα ξέρει.

Ούτε σε Πλατανιά έχει κλείσει ούτε τίποτα. Να τελειώσει αυτή η αηδία! Να μην μπορεί να βγει το παιδί απ’ το σπίτι του; Το ‘χετε ρωτήσει, αν τον χρειαστεί αυτός ο άνθρωπος (σ.σ. Σεροπιάν) το παιδί, αύριο, αν θέλει να παίξει μπαλά, πώς θα παίξει; Θα του έρθει κάνα… τούβλο στο κεφάλι! Θα κάνει κάνα λάθος και θα τον κρεμάσουν όλοι εδώ πέρα! Που είναι πολύ πιο εύκολο στη θέση που παίζει να γίνονται λάθη. Και δυστυχώς το λάθος του αμυντικού φαίνεται, του επιθετικού δεν φαίνεται μες στο παιχνίδι. Λοιπόν, να μας αφήσουν να δουλέψουμε, εμένα, τον προπονητή και την ομάδα. Θα κάνουμε λάθη και θα ξανακάνουμε λάθη! Αλλά η βρωμιά κι η αηδία πρέπει να τερματίσουν σε αυτή την πόλη! Αν δεν τους αρέσουμε, να μας το πουν, να σηκωθούμε να φύγουμε, να την καμαρώσουν την ομάδα όπως την είχαν τόσα χρόνια! Διαδίδουν μέλη του πρώην συμβουλίου αλλά και του νυν συμβουλίου!

Διαδίδουν ότι μας έχουν δώσει δανεικά λεφτά, μην πω τώρα ονόματα, ποιος μας τα ‘χει δώσει. Ότι κάνει αυτό ο Χατζηισαΐας, ότι κάνει αυτό ο προπονητής, ότι δεν πληρώνουμε. Είμαι τόσο εξοργισμένος! Σας έχει ενημερώσει κανείς ότι αν δεν πληρώσουμε τον διαιτητή δεν μπορεί να βγει να παίξει; Έχουμε αντιμετωπίσει κανένα παιχνίδι να μην βγει ο διαιτητής να παίξει; Σας είπε κανείς ότι κάναμε έρανο να πάμε στην Αθήνα; Τα εισιτήρια της ΑΝΕΚ, την οποία ευχαριστούμε πάρα πολύ, είναι δωρεάν. Με την Καλλιθέα, πού κάναμε έρανο; 800 και 1000 ευρώ, λέει, να πάμε…

Εδώ έχουμε δώσει μια περιουσία ολόκληρη, 1000 ευρώ κάνουμε έρανο για να πάμε να παίξουμε με την Καλλιθέα; Προστατέψτε τα παιδιά. Ο Παπατζίκος και ο Χατζηισαΐας έπρεπε να τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα. Ούτε ο Παπατζίκος έχει υπογράψει στον Πλατανιά ούτε ο Χατζηισαΐας. Μακάρι τα παιδιά, αν δεν παίξουν του χρόνου τα Χανιά Σούπερ Λιγκ, γιατί το αξίζουν, να πάνε. Οπουδήποτε. Είτε είναι Πλατανιάς είτε ΠΑΣ Γιάννινα είτε Αστέρας Τρίπολης είτε Ολυμπιακός. Μακάρι να πάνε! Αλλά πιο πολύ μακάρι να παίξουν μαζί μας Σούπερ Λιγκ. Αλλά, προστατέψτε τους! Τι είναι αυτό το πράγμα;

Δεν μπορεί να βγει το παιδί από το σπίτι του γιατί έχει υπογράψει λέει και δεν παίζει και του έχουν πει να μην παίζει! Τι αηδίες είναι αυτές; Καταρχήν δημιουργείτε πρόβλημα σε ένα φίλο σωματείο, που είναι ο Πλατανιάς. Δηλαδή ο κόσμος, δημιουργεί μια έχθρα μεταξύ των δύο ομάδων χωρίς λόγο! Και σε επίπεδο κοινού! Να τερματίσει η αηδία! Και όποιος δεν του αρέσει να κάτσει σπίτι του. Όποιος θέλει, να έρθει εδώ. Παίξαμε στο Βόλο και είχε 4000 κόσμο. Να χειροκροτήσουμε και τον προπονητή και τους παίκτες μας! Ευχαριστώ πολύ».

Πηγή: athlitiko

Last modified onΚυριακή, 27 Απρίλιος 2014 21:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep