Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ξανά εκτός ο Παπατζίκος

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ που ήθελε τον Παπατζίκο να μένει εκτός αποστολής του ΑΟΧ.

Ο ΑΟ Χανιά δεν κατάφερε στο Βόλο να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Νίκη και να «χτίσει» αήττητο σερί. Ωστόσο, άπαντες έχουν ξεχάσει το ματς αυτό και θα προσπαθήσουν την Κυριακή (27/04, 16:00 OTE Sport 4) να υποχρεώσουν τον Αιγινιακό στην πρώτη του ήττα στα play off και να μειώσουν τη διαφορά από την πρώτη τριάδα.

Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το Σάββατο (26/04) και ο τεχνικός, Μουράτ Σεροπιάν απέκλεισε τον Αλέξανδρο Παπατζίκο από την αποστολή, επιβεβαιώνοντας έτσι το ρεπορτάζ του flnews.gr που ανέφερε ότι πλέον υπάρχει εξωαγωνιστικό θέμα με τον άλλοτε βασικό και αναντικατάστατο αμυντικό.

Ο Παγώνης επιστρέφει στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Εκτός έμειναν για ένα ακόμα παιχνίδι και οι Μπουντόπουλος, Τσατσαρής, Μάνικος και Γωνιωτάκης.

Η αποστολή που θα καταλύσει σε ξενοδοχείο: Θεοδωρόπουλος, Ρίζος, Χατζηησαΐας, Πιθαρούλης, Μανωλάς, Γκούμας, Πότσι, Βασιλόγιαννης, Βαλλιάνος, Πάγκαλος, Σκάρος, Μαραγκουδάκης, Λουκίνας, Καμπλιώνης, Ζντράβκοβιτς, Παγώνης, Κοσταντίνοφ, Τσάτσος.

Last modified onΣάββατο, 26 Απρίλιος 2014 14:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep