Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Παίζαμε άμυνα»

Ο Κώστας Νικολαΐδης παραδέχθηκε ότι ο Αιγινιακός έπαιζε για ένα ολόκληρο ημίχρονο άμυνα.

Ο τεχνικός του Αιγινιακού τόνισε ότι ο Ηρακλής ήταν ανώτερος της ομάδας του και χαρακτήρισε θετικό τον βαθμό στο Καυτανζόγλειο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Νικολαΐδη στη συνέντευξη Τύπου:

«Γνωρίζαμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι όλα. Ο Ηρακλής ερχόταν από δύο ήττες και ήθελε πάση θυσία τη νίκη. Ξέραμε ότι θα έχει τη βοήθεια του κόσμου, είχε νέο προπονητή, που με τον ερχομό του θα έφερνε άλλο αέρα στην ομάδα. Όλα αυτά έκαναν ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας. Εμείς κάναμε το παιχνίδι μας όπως πάντα. Θέλαμε να έχουμε την κατοχή.

Ξεκινήσαμε καλά, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος η απόδοσή μας έπεφτε. Η καλύτερα ανέβαινε η πίεση του Ηρακλή. Δεν σας κρύβω πως από όσο καιρό θυμάμαι εγώ την ομάδα, πρώτη φορά παίξαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο κάνοντας κυρίως άμυνα. Ανταποκριθήκαμε καλά. Δεν μας έκανε πολύ μεγάλες ευκαιρίες ο Ηρακλής. Το αποτέλεσμα για εμάς είναι θετικό. Έχουμε δύσκολη συνέχεια. Αλλά συνεχίζουμε. Καλή συνέχεια στον Ηρακλή. Σήμερα απέδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει. Έχει ακόμα πολλά παιχνίδια».

Ο Παύλος Δήμου είπε: «Πιστεύω πως από την αρχή της εβδομάδας ξέραμε πως θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Πιεστήκαμε πολύ από τον Ηρακλή. Διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι όμως. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες».

Πηγή: bluearena

Last modified onΤετάρτη, 23 Απρίλιος 2014 18:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep