Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με Ζάχορα, Παπαστεριανό

Η αποστολή του Ηρακλή για το παιχνίδι της Τετάρτης (23/4, 15.30) με τον Αιγινιακό.

Ντεμπούτο με το δεξί θέλει να κάνει στον πάγκο του Ηρακλή ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο Κιλκισιώτης τεχνικός αναλαμβάνει να καθοδηγήσει τον Γηραιό σε επιτυχημένα αποτελέσματα, με πρώτο εμπόδιο αυτό του Αιγινιακού, στο Καυτανζόγλειο. Ο Κροάτης επιθετικός Ντάριο Ζάχορα ξεπέρασε την αδιαθεσία που αντιμετώπισε, προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που ανακοινώθηκε.
Σε πλήρεις ρυθμούς προπονήθηκε και ο Άγγελος Παπαστεριανός, αισθανόμενος καλύτερα, ενώ εκκρεμεί η εξέταση μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία θα υποβληθεί, καθώς στην δεξιά ποδοκνημική είχε υποστεί διάστρεμμα και παλαιότερα. Με άλλα λόγια, εκτός έμειναν οι Μπαμπά (εντατικό ατομικό) και Γραμματικός (αναρρώνει από την πρόσφατη επέμβαση), οι τιμωρημένοι Κοντέων και Ιντζόγλου, καθώς και οι Κραγιόπουλος, Παληγεώργος και Αποστολίδης.
Την 20άδα απαρτίζουν οι: Χουάντερσον, Κηπουρός, Κολίτσης, Κουρούπης, Σαββίδης, Παπαστεριανός, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Κουρδάκης, Πουρτουλίδης, Λίμα, Τάι, Σαράφογλου, Χιονίδης, Ματσούκας, Ζάχορα, Σιατραβάνης, Σκόρτσα, Τσιλιανίδης, Ονουάτσι.
Mε Νίκη Βόλου ο Πουρτουλίδης
Το προπονητικό επιτελείο αποφάσισε ο Νίκος Πουρτουλίδης να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στην αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου στο Καυτανζόγλειο.

Last modified onΤρίτη, 22 Απρίλιος 2014 14:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep