Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πληρώσαμε ακριβά το λάθος»

Ο Κώστας Νικολαΐδης υποστήριξε πως ο Αιγινιακός πλήρωσε ακριβά το ένα λάθος που έκανε στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Ο τεχνικός του Αιγινιακού τόνισε ότι η ομάδα του δείχνει σταθερότητα σε όλα τα παιχνίδια. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Γράφα για τα καλά του λόγια. Ο Ηρακλής είναι μία εξαιρετική ομάδα, την οποία παρακολουθούσαμε εδώ και καιρό με τους συνεργάτες μου. Είχαμε την υπεροχή, δεν μπορέσαμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ, να κλειδώσουμε τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκινήσαμε καλά, ο Ηρακλής ανέβασε την απόδοσή του. Δεν είχε, όμως, τις μεγάλες ευκαιρίες. Εμείς ισορροπήσαμε το παιχνίδι και όπως είπα προσπαθήσαμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ. Κάναμε ένα λάθος και το πληρώσαμε ακριβά. Είμαστε στενοχωρημένοι, δεν έχω παράπονα από τους παίκτες μου. Έχουμε δείξει και απόδοση και σταθερότητα σε όλα τα παιχνίδια. Τώρα κοιτάμε τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Ηρακλή και Χανιά. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα».

Ο Θανάσης Τόλιος είπε: «Εγώ θα αρχίσω ανάποδα. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους. Γνώριζα πολύ καλά την ομάδα, αφού υπήρξα στο παρελθόν παίκτης του Ηρακλή. ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δεν κινδυνεύσαμε. Μόνο στη φάση του πέναλτι που δεχθήκαμε την ισοφάριση. Έχουμε δύο σημαντικά εκτός έδρας παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς».

ΑΙΓΙΝΙΟ: Σάββας Αχλατλής

Last modified onΠέμπτη, 17 Απρίλιος 2014 20:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep