Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Για το «3Χ3» στο Αιγίνιο

Η αποστολή του Ηρακλή Ψαχνών για το εκτός έδρας ματς με τον Αιγινιακό.

Ο Ηρακλής Ψαχνών έχει το «δύο στα δύο» στα play off και στόχος του είναι να διευρύνει το σερί του και στο ματς με τον Αιγινιακό τη Μεγάλη Πέμπτη (17/04, 17.30, OTE TV) στο Αιγίνιο, σε μία δύσκολη έδρα. Ο Θωμάς Γράφας δεν υπολογίζει στους Ταουόγκα Τσιμότζι και Ολιβιέ Μπουμπάλ.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Αθανασόπουλο, Αγγελόπουλο, Μπακομήτρο, Παληγεώργο, Παλαιολόγο, Τζανή, Βιγιαρέχο, Πατσατζόγλου, Γκεμίση, Κρητικό, Σταματή, Γκμπαγκουιντί, Στάγιτς, Τσούτση, Νικολόπουλο, Οχάτζα, Ντελέκο, Ντινιωτάκη.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ευχαριστεί τις Διοικήσεις των ομάδων ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΑΣ, Α.Ο.ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ, ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΥ και ΠΙΣΣΩΝΑ για την προσφορά τους με την διάθεση των γηπεδικών τους εγκαταστάσεων στην ομάδα μας καθ' όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου», ενώ συνεχάρη τον ΑΟΝ Αρτάκης: «Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον Α.Ο. Ν. Αρτάκης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Ευβοίας και εύχεται καλή επιτυχία στου αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική».

 

Last modified onΤρίτη, 22 Απρίλιος 2014 17:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep