Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Μάτια για Τσιμότζι

Ο Ταουόγκα Τσιμότζι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον βελγικών ομάδων.

Βασικό στέλεχος του Ηρακλή Ψαχνών στην κανονική περίοδο ήταν ο Ταουόγκα Τσιμότζι με 26 συμμετοχές και τρία γκολ, βοηθώντας στο πλασάρισμα των «πράσινων» στις θέσεις των μπαράζ. Οι εμφανίσεις του, μάλιστα, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον και οι πληροφορίες των flnews.gr αναφέρουν ότι στα ματς των play off θα τον παρακολουθήσουν δύο ξένες ομάδες.

Συγκεκριμένα, δύο σύλλογοι από το Βέλγιο που τον είχαν παρακολουθήσει και με την εθνική ομάδα του Μαλάουι αναμένεται να στείλουν εκπροσώπους τους στη χώρα μας, προκειμένου να δουν ξανά αγωνιζόμενο τον 26χρονο αμυντικό μέσο. Σημειώνεται ότι ο Τσιμότζι δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2015 με την ομάδα της Εύβοιας.

Αθανασόπουλος: «Θέλημα Θεού»

Για την είσοδο στα πλέι οφ και τον στόχο του Ηρακλή Ψαχνών μίλησε στον Arena Fm ο Χρήστος Αθανασόπουλος, τονίζοντας ότι ήταν θέλημα Θεού να μπουν οι «πράσινοι» στα μπαράζ. Αναλυτικά δήλωσε:

«Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στη διοίκηση αλλά και στον προπονητή. Κάθε χρόνο κάνουμε και ένα βήμα παραπάνω και έτσι έφτασε η ομάδα εδώ που έφτασε. Φέτος ο στόχος μας ήταν να μπούμε στα πλέι οφ, τα καταφέραμε και πιστεύω ότι θα διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί.

Πέρυσι θεωρώ ότι το πρωτάθλημα ήταν πιο ανταγωνιστικό, καθώς ήταν και ένας όμιλος και είχε πολλές ιστορικές ομάδες. Και φέτος, πάντως, παρά το γεγονός ότι χωρίστηκε σε δυο ομίλους, το πρωτάθλημα και πάλι είχε μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι και την τελευταία αγωνιστική».

Για την τελευταία αγωνιστική και τα συναισθήματα που ένιωσε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του:

«Δεν γνωρίζαμε τίποτα, ούτε στο πάγκο ήξερε κανένας για το αποτέλεσμα στο Αίγιο. Από την αρχή δεν μας ενδιέφερε το άλλο παιχνίδι. Πιστεύαμε στις δυνατότητές μας. Αλλά το ποδόσφαιρο γι' αυτό είναι τόσο ωραίο άθλημα. Πραγματικά το συναίσθημα ήταν τρομερό, πήγαμε από την κόλαση στο παράδεισο» .

Για την ομάδα:

«Κατά της διάρκεια του πρωταθλήματος δείξαμε ότι είμαστε πολύ σταθερή ομάδα. Θα ήταν μεγάλη αδικία να μείνουμε εκτός τετράδας. Μια φορά μείναμε εκτός όλη την χρονιά. Ήταν θέλημα Θεού να βρεθούμε στα πλέι οφ.

Για τον Ηρακλή:

«Όταν ομάδες σαν τον Ηρακλή παίζουν στην Β’ εθνική δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο. Μιλάμε για ομάδα ιστορική. Αλλά και εμείς θα κυνηγήσουμε το όνειρό μας. Δεν πρέπει να μας υποτιμήσει κανείς, γιατί όποιος το κάνει θα έχει πρόβλημα».

Για τον Πατσατζόγλου:

«Το μεγαλύτερο μας όπλο είναι τα αποδυτήριά μας κι όταν έχεις αίκτες σαν τον Χρήστο δεν γίνεται να μην φτάσεις στην επιτυχία. Είμαστε μια οικογένεια, περνάμε πολύ καλά και αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Πέρα από ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής είναι και ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Και πραγματικά είναι μεγάλη μου τιμή που τον γνώρισα».

Για το πρώτο παιχνίδι στα Χανιά:

«Θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα, γιατί τώρα δεν έχουμε το άγχος του πρωταθλήματος. Είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά δεν έχει τη δυναμική του Ηρακλή και του Ολυμπιακού Βόλου. Έχει, όμως δίπλα τον κόσμο της που την βοηθάει πάρα πολύ».

Last modified onΣάββατο, 05 Απρίλιος 2014 03:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep