Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δουλειά για την άνοδο»

Ο Γκιγέρμο Όγιος μίλησε στους παίκτες του Ηρακλή πριν την προπόνηση της Πέμπτης (27/03).

Ο Αργεντινός τεχνικός ζήτησε από τους «κυανόλευκους» δουλειά και σε ομιλία του στα αποδυτήρια είπε σύμφωνα με την ιστοσελίδα iraklis1908: «Συνεχίζουμε με ένα στόχο και ξέρετε καλά ποιος είναι αυτός. Πάμε τώρα για δουλειά». Έπειτα, οι παίκτες ακολούθησαν τις οδηγίες του Όγιος εν όψει του σαββατιάτικου (29/03) αγώνα με τη Ζάκυνθο στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Στο μεταξύ, η «Ημίθεος Συμμετοχών» εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας παίρνει θέση για τις τελευταίες εξελίξεις στον Ηρακλή: «Όλοι εμείς, οι Ηρακλειδείς, οι οποίοι μετέχουμε στην Κίνηση «Ημίθεος Συμμετοχική», πήραμε την πρωτοβουλία να υποστηρίξουμε οικονομικά την ποδοσφαιρική ομάδα του Συλλόγου μας, καθώς αποτελεί κοινή παραδοχή η παντελής αδυναμία εξεύρεσης λύσεων σε αυτόν τον τομέα από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ. Σε καμία περίπτωση δεν δημιουργήσαμε την κίνηση, προκειμένου να ασκήσουμε διοίκηση και να λάβουμε αποφάσεις καθοριστικές για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Για λόγους λειτουργικής ευρυθμίας και αμεσότητας συστήσαμε μια επιτροπή άσκησης καθηκόντων, με αντικείμενο το χειρισμό των απλών καθημερινών θεμάτων της ομάδας και την διευκόλυνση της καθημερινότητας του αγωνιστικού τμήματος, ενόψει του στόχου της επανόδου στην κατηγορία, στην οποία η ομάδα μας ανήκει. Μάλιστα, οι όποιες αποφάσεις για σοβαρότερα θέματα καθημερινότητας  λαμβάνονταν από την ολομέλεια της Κίνησης (με τη συμμετοχή, δηλαδή, των ανθρώπων, που έχουν προσφέρει τον οβολό τους σε αυτήν την προσπάθεια) και όχι από το ολιγομελές σχήμα της επιτροπής.

Σε καμία, μα καμία των περιπτώσεων η ολιγομελής επιτροπή δεν είχε ούτε την εξουσιοδότηση της Κίνησης «Ημίθεος Συμμετοχική», ούτε την αρμοδιότητα να αναλάβει (πλήρως ακατανόητες) πρωτοβουλίες, όπως η προσέγγιση του μεγαλομετόχου μετά τον αγώνα της Καρδίτσας και η μυστική επαφή μαζί του, διαδικασία, η οποία οδήγησε στην (ακόμη πιο ακατανόητη) επιζήμια για την ομάδα πρωτοβουλία της απόλυσης του προπονητή, κ. Γκιγέρμο Όγιος και των επαφών για αντικατάστασή του, με τα ίδια τα μέλη της επιτροπής, μάλιστα να δηλώνουν ότι η απόφασή τους δεν ήταν και ομόφωνη (!).Είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι η «Ημίθεος Συμμετοχική» δεν διόρισε την επιτροπή για να λαμβάνει τέτοιου είδους αποφάσεις, οι οποίες κρίνονται από εμάς ως αποτέλεσμα παρερμηνείας ρόλου εκ μέρους των μελών της. Την ώρα, μάλιστα, που η ολομέλεια της Κίνησης πληροφορήθηκε τα γεγονότα από τρίτους και από τα ΜΜΕ (!).

Ως εκ τούτου, η πρωτοβουλία και η σχετική απόφαση των – παραιτηθέντων – μελών της επιτροπής κρίνεται ως απολύτως λανθασμένη και ατυχής από το σύνολο σχεδόν των μελών της «Ημίθεος Συμμετοχική», με τον πλέον κατηγορηματικό και απερίφραστο τρόπο.

“ΗΜΙΘΕΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ”».

 

 

Last modified onΠέμπτη, 27 Μάρτιος 2014 17:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep