Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γαλανός: «Μόνο εν λευκώ»

Ο Γιώργος Γαλανός θέλει εν λευκώ τον έλεγχο της ΠΑΕ Ηρακλής.

Για τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις και την πρόταση που του έκανε ο Θοδωρής Παπαδόπουλος να εμπλακεί στα διοικητικά του Ηρακλή τοποθετήθηκε ο Γιώργος Γαλανός. Ο πρώην παράγοντας της ΚΑΕ με δήλωσή του έκανε γνωστό πως ζήτησε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ να αποχωρήσει και ο ίδιος να έχει τον απόλυτο έλεγχο.

Στη δήλωσή του ο Γαλανός ανέφερε:

«Η θέληση μου να αναμιχτώ με την ΠΑΕ Ηρακλής ήταν στις αρχές της περιόδου που μπορούσα να δείξω το έργο μου κάνοντας το δικό μου σχεδιάγραμμα για την δημιουργία μιας καλής και υγιής ομάδας με στόχο την άνοδο.

Στην συνέχεια , στα τέλη Δεκεμβρίου ζήτησα να αναμιχτώ εκ νέου με τα κοινά της ομάδος όμως υπήρχε τότε η περίπτωση των ιρανών που παρόλο που αμφισβητούσα την σοβαρότητα τους πρότεινα για να προλάβουμε την μεταγραφική περίοδο , για την ενίσχυση της ομάδας, να καταβάλλω ένα ποσό που σε περίπτωση που έρχονταν οι Ιρανοί τα χρήματα θα έμεναν στον σύλλογο.

Την δεδομένη χρονική στιγμή δέχτηκα πρόταση από τον κ. Παπαδόπουλο για μια συνάντηση. Σε αυτή μου ζήτησε να συνεισφέρω οικονομικά στα πολύ μεγάλα οικονομικά προβλήματα της ομάδας εν όψει των πλει οφ.

Στην πρόταση αυτή ενώ έγινε σε κακο ταιμιγκ, δεν αρνηθηκα να βοηθησω την ομάδα αλλά υπό όρους: ο βασικότερος όλων είναι να μην έχει την παραμικρή ανάμειξη ο ίδιος και να έχω εν λευκώ τον έλεγχο της ομάδας. Γιατί μόνο έτσι κατά την γνώμη μου μπορούμε να διεκδικήσουμε την άνοδο.

Η οριστική μου απόφαση εξαρτάται μόνο από τα θεσμικά όργανα και τον λαό του ΗΡΑΚΛΗ οι οποίοι θα πρέπει να συσπειρωθούν για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι ένας και μοναδικός, η πρώτη θέση στα πλει οφ».

Last modified onΤετάρτη, 26 Μάρτιος 2014 22:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep