Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν υπάρχει... βενζίνη»

Ο Θανάσης Δημόπουλος αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα της ομάδας του, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα.

Μετά την ήττα από τη Δόξα Δράμας ο προπονητής της Αναγέννησης Γιαννιτσών ανέφερε: «Η Δόξα ήταν πολύ καλή, ήξερε τι ζητούσε. Η φάση που με προβλημάτισε ήταν αυτή του πέναλτι. Δεν δίνονται τέτοια πέναλτι. Όταν μία ομάδα είναι στα τελευταία της και δεχτεί έτσι γκολ, τότε πάνε στράφι όλα. Δεν υπάρχει ψυχολογία. Είχαμε καλά διαστήματα και εμείς και η Δόξα. Η Δόξα, όπως και ο Πανσερραϊκός που έχω παίξει, πρέπει να είναι στην Α' Εθνική. Είναι κρίμα να παίζει προτελευταίο ματς για να σωθεί. Εμείς ως Γιαννιτσά θα δούμε τι θα κάνουμε. Είμαστε στη Γ' Εθνική. Δεν ξέρουμε αν μείνουν ή φύγουν οι παίκτες. Είναι φανερό ότι στο ελληνικό ποδόσφαιρο οι ελληνικές ομάδες έχουν πολλά οικονομικά προβλήματα και λείπει το καλό ποδόσφαιρο.
Για το πόσες προπονήσεις έκανε μέσα στη βδομάδα η Αναγέννηση είπε: «Δύο προπονήσεις κάναμε. Βενζίνη δεν υπάρχει. Στον κόουτς εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα σεζόν και καλή συνέχεια. Πρέπει να βγάλετε τη Δόξα στην Α' Εθνική. Έχει βγάλει παικταράδες».

Last modified onΚυριακή, 23 Μάρτιος 2014 20:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep