Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Γρήγορο γκολ»

Ο Δημήτρης Σαμαράς σημείωσε πως ο Αιγινιακός θα προσπαθήσει να «καθαρίσει» νωρίς το ματς με τη Ζάκυνθο.

Ο κεντρικός αμυντικός του Αιγινιακού, Δημήτρης Σαμαράς μίλησε στον Arena Fm για το κυριακάτικο (23/03) παιχνίδι με τη Ζάκυνθο και τόνισε πως στόχος θα είναι να «καθαρίσουν» οι Κατερινιώτες γρήγορα το ματς. Όπως ανέφερε:

«Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και ειδικότερα στον δεύτερο γύρο δεν έχουμε χάσει παιχνίδι. Η Ζάκυνθος έχει πολύ δυνατή έδρα, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα το καθαρίσουμε από νωρίς. Είμαστε πολύ κοντά στον στόχο να μπούμε στα πλέι οφ και πρέπει να κερδίσουμε για να είμαστε ακόμα πιο άνετοι.

Είναι δύσκολο ταξίδι, είναι σχεδόν 10 ώρες, οπότε αυτό σίγουρα θα επηρεάσει. Ξεχωρίζουν για το πάθος τους, ειδικά στην έδρα τους. Το παιχνίδι πιστεύω θα κριθεί στην δύναμη».

Για τα πλέιο οφ: «Δικαιωματικά είναι αυτές οι τέσσερις ομάδες στα πλέι οφ. Τώρα, από τον νότιο όμιλο δεν ξέρω, γιατί δεν τον έχω παρακολουθήσει πολύ. Είναι σίγουρα μεγάλο το πλεονέκτημα για τις ομάδες που θα μπορέσουν να ξεκινήσουν με έξτρα βαθμούς».

Υπενθυμίζεται ότι εκτός αποστολής του Αιγινιακού έμειναν οι τραυματίες Γκέσιος, Μπελόν, Πέντα, ο Βοσνιάδης και ο τιμωρημένος Χατζής. Η αποστολή: Τόλιος, Μπαϊμάκης, Σαμαράς, Καρλάο, Δήμου, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Γεωργίου, Λ. Αχαλινόπουλος, Κωνσταντινίδης, Ζούρκος, Λαζαρίδης, Φαμπίνιο, Δεμηρτζόγλου, Κ. Αχαλινόπουλος, Μανζάνο, Κουτσοσπύρος, Μπαϊμάκης, Κυνηγόπουλος.

Last modified onΣάββατο, 22 Μάρτιος 2014 03:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep