Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Οικονομική υγεία στον Αιγινιακό»

Ο Φαμπίνιο Μασάδο αναφέρθηκε στην οικονομική... υγεία που αποπνέει ο Αιγινιακός.

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Αιγινιακού μίλησε για στο προσεχές παιχνίδι με τη Ζάκυνθο και τη συνέχεια εκφράζοντας μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του θα τσεκάρει το εισιτήριο για τα play off. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Φαμπίνιο Μασάδο στο «metrosport»:

«Ο στόχος μας εξ αρχής ήταν να μπούμε στην τετράδα. Την Κυριακή πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να επικυρώσουμε τον αρχικό μας στόχο στη Ζάκυνθο. Προσωπικά, πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε ακόμη πιο μακριά. Έχουμε έμπειρους παίκτες, καλό προπονητή και τεχνικό τιμ, υπάρχει οικονομική υγεία. Ο πρόεδρος είναι κοντά. Είναι φανταστικός. Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα, οικογενειακό κλίμα. Γιατί να μην πάμε καλά; Άλλωστε, ο κόσμος στο Αιγίνιο είναι κοντά στους παίκτες και στις οικογένειες τους. Έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Για όλους. Από τον πρόεδρο, μέχρι και τον φροντιστή».

Για τη συνέχεια τόνισε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι. Σαν όλα τα άλλα... Όλα άλλωστε τα βλέπουμε έτσι. Δε ξεχωρίζουμε παιχνίδια. Θα πάμε για να κερδίσουμε».

Για το γεγονός ότι ο Αιγινιακός είναι αήττητος στην έδρα του: «Λέει πολλά το γεγονός αυτό. Σε κάθε αγώνα οι φίλαθλοι μας βοηθούν. Επίσης, έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας ως ομάδα. Δουλεύουμε κάθε μέρα. Πιστεύω, θα μπούμε σίγουρα στην τετράδα, που ήταν από την αρχή ο στόχος της ομάδας». 

Last modified onΤετάρτη, 19 Μάρτιος 2014 12:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep