Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μυαλοπώλης του ποδοσφαίρου»

Η ΠΑΕ Πανηλειακός απάντησε στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια.

Επίθεση στον Αλέξη Κούγια εξαπέλυσε η ΠΑΕ Πανηλειακός, ως απάντηση στην καυστική ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Κυριακής (16/3) ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής σε βάρος της ομάδας του Πύργου. Χαρακτηρίζει «μυαλοπώλη του ποδοσφαίρου» τον Κούγια, ενώ άφησε σαφή υποννοούμενα για την ήττα των Αχαιών από τον Φωστήρα.
Η ανακοίνωση του Πανηλειακού έχει ως εξής: «Για άλλη μια φορά ο γνωστός Κούγιας λασπολογεί ομάδες και ανθρώπους, προκειμένου να είναι στην επικαιρότητα. Δυστυχώς σε μια δύσκολη εποχή για την ομάδα μας μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες, πρέπει να απαντήσουμε στον ...μυαλοπώλη του ποδοσφαίρου και να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ...ελέφαντες!
Κύριε Κούγια να σου θυμίσουμε ότι πριν δυο αγωνιστικές παίξατε με το Φωστήρα στην έδρα σας, χάσατε 0-1 και είχε ...βουίξει η πιάτσα όλη την εβδομάδα για την ήττα σας. Η ποιότητα του χαρακτήρα μας όμως είναι διαφορετική από τη δική σας και δεν ασχολούμαστε με σενάρια και φαντάσματα!
Αξίζει επίσης κύριε Κούγια να σας θυμίσουμε ότι ο Φωστήρας στα τελευταία 11 παιχνίδια έχει εννέα νίκες και δυο ισοπαλίες και είναι αήττητος έχοντας δεχθεί μόνο 1 γκολ εάν σημαίνει κάτι αυτό για εσάς! Με τη δική σας τη λογική θα έπρεπε να πείτε τα ίδια και όταν χάσαμε από την Παναχαΐκή. Αλέξη χρόνια σου πολλά και μην ξαναπαίξεις με την ιστορία του Πανηλειακού, δεν το επιτρέπουμε σε κανέναν».

Last modified onΔευτέρα, 17 Μάρτιος 2014 18:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep