Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Διαφήμιση του ποδοσφαίρου»

Ο τεχνικός του Βατανιακού, Σάκης Παπαβασιλείου, τόνισε ότι έγινε παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου.

Ο Σάκης Παπαβασιλείου δήλωσε ότι ο Βατανιακός αδικείται από τη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη (3-1) σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας: $

«Σήμερα έγινε παιχνίδι-διαφήμιση για το ποδόσφαιρο από δύο ομάδες που ήθελαν τη νίκη και επί 90 λεπτά διεκδίκησαν το παιχνίδι. Ο Βατανιακός αδικείται από τη βαθμολογική του θέση. Παίξαμε για 50 λεπτά με δέκα παίκτες. Η ομάδα απέκτησε άλλη αγωνιστική ταυτότητα μετά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Είμαστε σε καλό δρόμο και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Δώσαμε μεγάλη χαρά στον κόσμο μας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο μέχρι το τέλος. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Καρδίτσα που έχει έμπειρους παίκτες και παλεύει δίκαια για την είσοδό της στα play off».

Ο Γιώργος Ποτουρίδης είπε: «Η ομάδα έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια. Πιστεύω ότι έπρεπε να έχει περισσότερους βαθμούς. Θα παίξουμε μέχρι το τέλος για να κάνουμε ταμείο. Με το πάθος μας κερδίσαμε την πολύ καλή ομάδα της Καρδίτσας, που μακάρι να πάει στην τετράδα».

Σπύρος Σκούφας

Last modified onΣάββατο, 15 Μάρτιος 2014 18:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep