Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Πέταξαν γουρουνοκεφαλή»!

Η ατάκα του Αργύρη Λίβα στον αθλητικό δικαστή και το παράδειγμα της Μπαρτσελόνα για να αποδείξει ότι γίνονται και χειρότερα σε άλλα ματς.

Το flnews.gr ήταν το μόνο μέσο ενημέρωσης που έδωσε το παρών στην εκδίκαση των υποθέσεων. Ο Παναιγιάλειος είχε κληθεί για τα επεισόδια στο ματς με την Παναχαϊκή και ο εκπρόσωπός του, Αργύρης Λίβας, προσπάθησε να πείσει τον αθλητικό δικαστή ότι η ένταση μεταξύ οπαδών και αστυνομίας στο Αίγιο, αλλά και η χρήση δακρυγόνων έγιναν εκτός γηπέδου. Μάλιστα, ο Λίβας τόνισε ότι η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων με μεγάλη ευκολία, που είχε ως αποτέλεσμα να επικρατήσει πανδαιμόνιο μέσα στο γήπεδο.

Η «μελανόλευκη» ΠΑΕ κλήθηκε επίσης από τον αθλητικό δικαστή για χρήση λέιζερ. Ο νομικός της εκπρόσωπος παραδέχθηκε ότι έγινε χρήση λέιζερ, ενώ για τα καπνογόνα που έπεσαν δήλωσε ότι όντως έγινε ρίψη κατά τους πανηγυρισμούς και ενώ το σκορ ήταν 4-0.

Σε εκείνο το σημείο, ο αθλητικός δικαστής ρώτησε τον Αργύρη Λίβα αν είδε το χθεσινό (12/03) ματς της Μπαρτσελόνα , όπου δεν έγινε το παραμικρό, με τον δικηγόρο του Παναιγιαλείου να απαντά: «Επειδή τυγχάνει να είμαι οπαδός της Μπαρτσελόνα, μπορώ να σας πω ότι έχουν πετάξει γουρουνοκεφαλή στον Φίγκο»!

Σε ερώτηση γιατί δημιουργήθηκε τόση ένταση με την αστυνομία, είπε: «Επειδή ήταν τα καρναβάλια κάτω, η αστυνομική δύναμη έδειξε μεγάλη σπουδή». Πάντως, δεν αναμένεται σήμερα (13/03) η απόφαση. Τη Δευτέρα (17/03), ο Αργύρης Λίβας επισήμανε ότι θα προσκομίσει φωτογραφικό υλικό για να αποδείξει ότι όλα έγιναν εκτός γηπέδου.

Last modified onΠέμπτη, 13 Μάρτιος 2014 12:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep