Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μιλάω με τον δικηγόρο μου»

Ο Φάνης Ζάρκος τόνισε ότι δεν έχει... δίδυμο αδερφό και μίλησε για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στον Βύζαντα.

Ο ποδοσφαιριστής του Βύζαντα Μεγάρων, Φάνης Ζάρκος που κατήγγειλε πλαστοπροσωπία στο ματς με τον ΑΟ Χανιά μίλησε στον Arena Fm και υποστήριξε ότι είναι σε επαφές με τον δικηγόρο του για να κυνηγήσει την υπόθεση. Όπως εξήγησε:

«Εγώ ήμουν στην Κόρινθο, έβλεπα τοπικό πρωτάθλημα και με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι ακούν στο ράδιο ότι παίζω αγώνα στην Κρήτη. Έπαθα πλάκα. Με είχαν δηλώσει κανονικά ότι παίζω, ενώ φώναξαν και από το μεγάφωνα ότι βγήκα αλλαγή. Ούτε δίδυμο αδερφό έχω ούτε τίποτα. Πραγματικά γίνονται απίστευτα πράγματα και πάνε το ποδόσφαιρο 40 χρόνια πίσω.

Αυτή την στιγμή είμαι σε συζητήσεις με τον δικηγόρο μου για την όλη ιστορία. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο το έκαναν αυτό.

Το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξα ήταν με τον Αστέρα Μαγούλας πριν δυο βδομάδες. Από τότε αποχώρησα από την ομάδα, γιατί είχαμε συμφωνήσει κάποια πράγματα τα οποία δεν έγιναν ποτέ. Για οικονομικά μιλάω, δεν άντεχα άλλο. Για μένα οι παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται στον Βύζαντα είναι ήρωες. Το λέω μέσα από την καρδιά μου γιατί το έχω βιώσει. ήμασταν απλήρωτοι, δεν είχαμε μασέρ, πηγαίναμε σε ένα γήπεδο που δεν έκανε προπόνηση, ούτε τοπικό αλλά και πολλά άλλα».

Last modified onΤρίτη, 11 Μάρτιος 2014 21:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep