Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στα χακί Αναστασόπουλος, Κρανιώτης

Φαντάροι οι Αναστασόπουλος, Κρανιώτης στην Αναγέννηση Καρδίτσας. «Πονοκέφαλος» για Θεοδοσιάδη.

Τη στρατιωτική τους θητεία κλήθηκαν να υπηρετήσουν οι Δημήτρης Αναστασόπουλος και Αλέξης Κρανιώτης. Οι δύο ποδοσφαιριστές ντύθηκαν τη Δευτέρα (10/03) στα χακί. Έτσι, η Αναγέννηση Καρδίτσας θα στερηθεί των υπηρεσιών του Αναστασόπουλου για το προσεχές  ματς με τον Βατανιακό. Ο Κρανιώτης απουσίαζε εδώ και καιρό λόγω τραυματισμού.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης, πάντως, έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα εν όψει του αγώνα με τον Βατανιακό στην Κατερίνη. Δεδομένη είναι η απουσία του τιμωρημένου Χατζηρίζου, εκτός αναμένεται να είναι και ο Οικονόμου, που κλήθηκε σε απολογία και εντός της εβδομάδας θα γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης. Επίσης, ο Καραχάλιος συμπλήρωσε επτά κάρτες και ο τεχνικός των Θεσσαλών είναι πολύ πιθανό να τον δηλώσει στο ματς με τον Βατανιακό για να εκτίσει τη μία από τις δύο αγωνιστικές. Ρόβας (ενοχλήσεις στη μέση), Μίχος (τράβηγμα στο δικέφαλο) και Σάββας (χτύπημα στον αστράγαλο) έχουν προβλήματα τραυματισμών και την Τρίτη (11/03) θα διαπιστωθεί η κατάστασή τους.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έχει σήμερα (10/03) ρεπό. Δεν έγινε δεκτό αίτημά της για αλλαγή ημέρας διεξαγωγής του αγώνα με τον Βατανιακό και έτσι το ματς θα γίνει το Σάββατο (15/03).

Last modified onΔευτέρα, 10 Μάρτιος 2014 17:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep