Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Να εξαντλήσουμε τις ελπίδες»

Πιθανότητες 5% για τη σωτηρία του Αστέρα Μαγούλας έδωσε ο Δημήτρης Μαγκαφίνης, αφού η Επισκοπή έχει τρία δύσκολα ματς, όπως και οι ίδιοι.

Στο θέμα της ψυχολογίας μετά τη νίκη του Φωκικού στην Επισκοπή στάθηκε ο Δημήτρης Μαγκαφίνης που τόνισε πως ο Αστέρας Μαγούλας θα προσπαθήσει να εξαντλήσει όλες τις ελπίδες του. Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά την ήττα (4-0) από τον Ηρακλή Ψαχνών:

«Ο Φωκικός έχει δύο εύκολα παιχνίδια και εμάς το ταβάνι μας είναι οι 32 πόντοι και πρέπει να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε στο τέλος. Μόνο αν χάσει η Επισκοπή που έχει τρία ματς με τις ομάδες που είναι στην τετράδα».

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών που έχει μια πορεία ανοδική τα τελευταία χρόνια, από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και στις επαγγελματικές κατηγορίες. Μάλιστα θυμάμαι τον σημερινό πρόεδρο της ομάδας ως προπονητή της. Αξίζουν συγχαρητήρια για τις αλλαγές και στο γήπεδο. Η νίκη του Φωκικού μέσα στην Επισκοπή μας επηρέασε ψυχολογικά, αφού περιμέναμε να μειώσουμε την διαφορά μας στους τέσσερις βαθμούς.

Δεν ήταν καλή εκείνη η Δευτέρα και δεν σας κρύβω πως την επόμενη ημέρα κάναμε μόνο σαράντα λεπτά προπόνηση επειδή οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν όρεξη. Πρέπει να δουλέψουμε και να το αλλάξουμε αυτό. Κάναμε την προετοιμασία μας για να έρθουμε να χτυπήσουμε στην έδρα της μια ομάδα που παλεύει να μπει στην τετράδα. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για εμάς και άλλαξαν οι ισορροπίες με την αποβολή και στη συνέχεια με το πέναλτι. Αυτά είναι δεδομένα που ευνοούν μια ομάδα που είναι καλύτερη, δεχθήκαμε τρία γκολ νωρίς και το παιχνίδι τελείωσε πριν καν αρχίσει.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών που έχει μια πορεία ανοδική τα τελευταία χρόνια, από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και στις επαγγελματικές κατηγορίες. Μάλιστα θυμάμαι τον σημερινό πρόεδρο της ομάδας ως προπονητή της. Αξίζουν συγχαρητήρια για τις αλλαγές και στο γήπεδο»

Οι διαιτητές σε ένα τόσο εύκολο παιχνίδι ήταν κακοί, εώς πολλοί κακοί. Δεν λέω πως επηρέασαν το αποτέλεσμα, αλλά χρειάζεται και εκείνοι να καταλάβουν πως παίζουν δύο ομάδες και έχουν παίκτες που περιμένουν να πληρωθούν, να τελειώσουν με αξιοπρέπεια το πρωτάθλημα. Εμείς την Παρασκευή έχουμε ένα εντός έδρας αγώνα με την Καλλιθέα. Βρίσκομαι τον τελευταίο ενάμισι μήνα και κάναμε μια προσπάθεια. Κάναμε τρεις νίκες, δεν φτάνει όμως μόνο αυτό επειδή δεν εξαρτάται από εσένα».

Υπάρχουν ελπίδες μαθηματικά;

«Φυσικά και υπάρχουν. Ο Φωκικός έχει δύο εύκολα παιχνίδια και εμάς το ταβάνι μας είναι οι 32 πόντοι και πρέπει να δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε στο τέλος. Μόνο αν χάσει η Επισκοπή που έχει τρία ματς με τις ομάδες που είναι στην τετράδα. Πρέπει πρώτα να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να ψάξουμε τον εαυτό μας επειδή δεν ήταν αυτός ο Αστέρας Μαγούλας που είδατε. Πρέπει να διεκδικήσουμε το 5% των επλίδων που έχουμε».

Last modified onΚυριακή, 09 Μάρτιος 2014 23:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep