Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αν έχεις... Πουρή προκρίνεσαι

Η ομάδα της Λέσβου επικράτησε 5-4 στα πέναλτι του ΑΟ Γλυφάδας σε ένα χορταστικό παιχνίδι.
Τον τίτλο του πλέον συναρπαστικού αγώνα έως τώρα στο Κύπελλο διεκδικεί αυτός του ΑΟ Γλυφάδας με την ΑΕΛ Καλλονής που έγινε την Τετάρτη (23/11) στο γήπεδο του Ελληνικού. Η ομάδα της Λέσβου κατάφερε στη διαδικασία των πέναλτι και με πρωταγωνιστή τον Πουρή να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο και στις 21 Δεκεμβρίου θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο.

Οι γηπεδούχοι του Νίκου Γκουλή έφτασαν κοντά στο γκολ με τους Κάμπα (24’), Τσαμουρλίδη, αλλά οι προσπάθειές τους σταμάτησαν στα δοκάρια. Έτσι, στο 49’ ο Καραχάλιος κατάφερε να βάλει τη Γλυφάδα σε θέση οδηγού. Το επόμενο 5λεπτο ήταν επεισοδιακό με τον Ντος Σάντος να βλέπει κόκκινη για την ΑΕΛΚ στο 52’ και τον Παπαδήμα των γηπεδούχων στο 56’. Το ματς άνοιξε και το 1-1 ήρθε με τον Κριπιντίρη στο 75’.

Η Γλυφάδα έμεινε με εννέα παίκτες στο 92’ έπειτα από αποβολή του Τσιάτσιου, αλλά άντεξε και στην παράταση… Παρότι ο Λεοζίνιο στο 109’ έδωσε το προβάδισμα στην ΑΕΛΚ, ο Τσαμουρλίδης δύο λεπτά νωρίτερα είχε σουτ στο δοκάρι, αλλά στο 115’ διαμόρφωσε το 2-2.
Στη διαδικασία των πέναλτι ο Χρήστος Πουρής αναδείχτηκε MVP. Απέκρουσε το πρώτο πέναλτι και ο Λεοζίνιο έκανε το 0-1. Η Γλυφάδα ισοφάρισε, ο Μανούσος αστόχησε από την άσπρη βούλα και οι γηπεδούχοι σκόραραν στα δύο επόμενα, όπως και η ΑΕΛΚ με τους Κριπιντίρη, Μαρσέλο. Ο Πουρής απέκρουσε το 5ο πέναλτι και ο Μανουσάκης αστόχησε, πετώντας την ευκαιρία…

Ακολούθησαν δύο εύστοχες εκτελέσεις και στο έβδομο πέναλτι ο Πουρής με τη βοήθεια του δοκαριού γλίτωσε την εστία του. Έτσι, ο Καρακώστας από την άσπρη βούλα έστειλε την ΑΕΛΚ στην επόμενη φάση.
ΑΟ Γλυφάδας: Παγούδης, Παπαδήμας, Παραράς, Κολοτούρος, Τσαμουρλίδης, Αγκιρίμπα, Κάμπας (90+1' Καζαντζής), Φέτσης (76' Πετρόπουλος), Ταραλίδης (79' Τσούτσης), Τσιάτσιος, Καραχάλιος.
ΑΕΛ Καλλονής: Πουρής, Καρακώστας, Γάλας, Κριπιντίρης, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Πάεζ, Τριανταφύλλου (52' Μανούσος), Χατζόπουλος, Ντο Σάντος (90+1' Σκάγκλια), Μακρίδης (65' Μανουσάκης).
Last modified onΠαρασκευή, 25 Νοέμβριος 2011 11:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep