Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Επιβάλλεται ο στόχος της ανόδου»

Ο Νίκος Παντέλης δήλωσε ότι στον Πανηλειακό επιβάλλεται ο στόχος της ανόδου.

Ο τεχνικός των Πυργιωτών με δηλώσεις του τόνισε ότι ο Πανηλειακός θέλει να συνεχίσει με νίκες στο πρωτάθλημα και να τερματίσει όσο γίνεται πιο ψηλά. Παράλληλα, υπογράμμισε πως ακόμη και να μην επιτευχθεί η είσοδος στην τετράδα, το μέγεθος και το βάρος του Πανηλειακού επιβάλλουν να θέσει εξαρχής από τη νέα σεζόν την άνοδο στην Super League. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Παντέλης:

«Με τον Ηρακλή Ψαχνών κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση σε έναν τόσο δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Και πήραμε δίκαια μια σημαντική νίκη που νομίζω θα έπρεπε να έρθει με τουλάχιστον ένα γκολ ακόμα διαφορά υπέρ μας. Αφού είχαμε, και την ανάλογη εικόνα, αλλά και τις φάσεις να το πετύχουμε κι αυτό. Από κει και πέρα, δεν απογοητευόμαστε από την εξέλιξη των αποτελεσμάτων σε άλλους αγώνες, όπως τη νίκη του Παναιγιαλείου στο Βόλο επί του Ολυμπιακού.

Εμείς, έχοντας φτιάξει μια καινούρια ουσιαστικά ομάδα που αγωνίζεται μαζί τον τελευταίο ένα μήνα περίπου (από τη λήξη των χειμερινών μεταγραφών και μετά) αγωνιστικά πάμε καλά, και νομίζω στο κομμάτι αυτό έχουμε φτάσει πιο ψηλά κι απ' ό, τι αναμενόταν.

Προσπαθούμε από κει και πέρα, να πετύχουμε και το θαύμα που θα είναι αν μπούμε στην τετράδα των πλέι οφ. Αυτό, το θέλαμε και το θέλουμε, για την πόλη, για την ομάδα και τον κόσμο της, αλλά και για τον κ. Θανάση Παπαγεωργίου που κάνει τόσα πολλά και σημαντικά στο διάστημα που έχει την ηγεσία του Πανηλειακού.

Έχω ξαναπεί πολλές φορές, κι άλλωστε είναι η πραγματικότητα, ότι αυτό ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Όταν έχεις μείνει πολύ πίσω πιο πριν, σε ένα πρωτάθλημα λίγων αγώνων, αλλά κι όταν κυνηγώντας πολλές ομάδες, κι όχι μόνο μια - δυο, κι εξαρτάσαι από τόσα άλλα αποτελέσματα, άλλων αγώνων, κάποια δεν θα ήταν ...ευνοϊκά!

Σε κάθε περίπτωση θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες! Σε όλα τα ματς που απομένουν! Κι όπου βγει! Θέλουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται! Ακόμα κι αν δεν είναι μέσα στην τετράδα. Με ενδιαφέρει πολύ όμως, παράλληλα, να παίζει η ομάδα και καλό ποδόσφαιρο. Κι αν τελικά δεν τα καταφέρουμε για τετράδα, θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις, αγωνιστικές και διοικητικές, ώστε την επόμενη σεζόν ο Πανηλειακός να επιδιώξει από την αρχή, και την είσοδο στα πλέι οφ (εφόσον γίνει πάλι ένα τέτοιο σύστημα), αλλά και γενικότερα την άνοδο. Γιατί κατά τη γνώμη μου, το μέγεθος και το ειδικό βάρος του Πανηλειακού σε αυτό το πρωτάθλημα, του επιβάλλουν να έχει αυτό το στόχο».

Last modified onΤετάρτη, 05 Μάρτιος 2014 13:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep