Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ποτέ δεν κινδυνεύσαμε»!

Ο Φωκικός απομακρύνθηκε από τις θέσεις του υποβιβασμού, αλλά ο Σίμος Παπαδημητρίου βλέπει μπαράζ ανόδου.

Σε απόσταση τεσσάρων πόντων από τη 12η θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό βρισκόταν ο Φωκικός πριν τον αγώνα με την Επισκοπή. Η νίκη του στο Ρέθυμνο του έδωσε μεγάλη ανάσα, όμως ο Σίμος Παπαδημητρίου έκανε λόγο για... πόλεμο από όσους έλεγαν ότι η ομάδα της Άμφισσας είχε μπλέξει σε σενάρια παραμονής. Μάλιστα, ο ίδιος ελπίζει ακόμα και στα play off!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Φωκικού:

«Μεγάλη και δίκαιη ήταν η σημερινή νίκη, με ένα φοβερό γκολ του Φράγκου που δεν χορταίναμε να βλέπουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι μου αφιέρωσαν τη νίκη, την οποία μου είχαν υποσχεθεί πως θα έρθει κατά την ομιλία μου προς αυτούς μέσα από το καράβι.

Επιπλέον συγχαρητήρια αξίζουν και στα ντόπια παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα (Λέσσι, Γεωργουσόπουλος, Σκαρίμπας, Ζαχαρόπουλος, Κυριάκης) τα οπία αρκετοί αμφισβήτισαν λέγοντας πως η ομάδα «στερείται πάγκου». Από την μια όλοι ζητούν να αγωνίζονται στον Φωκικό ντόπιοι και από την άλλη αμφισβητούν την αξία τους.

Εγώ με την σειρά μου αφιερώνω την μεγάλη αυτή νίκη σε όλους τους υγιείς και αγνούς φιλάθλους που είναι κοντά στην ομάδα στις δύσκολες στιγμές.

Στο πίσω μέρος του μυαλού μου διατηρώ ακόμα μικρές πιθανότητες για είσοδό μας στα μπαράζ ανόδου. Ίσως μας λείψει ένας ή δύο βαθμοί. Δυστυχώς προς το τέλος σε ένα – δύο παιχνίδια σταθήκαμε άτυχοι και αν είχαμε πάρει αυτούς τους βαθμούς θα μιλούσα τώρα με μεγάλη σιγουριά.

Πάντως πρέπει να τονίσω ότι ο Φωκικός ποτέ δεν κινδύνευσε με υποβιβασμό, απλά ορισμένοι δημοσιογράφοι θέλησαν να χαλάσουν την μέχρι τώρα καλή μας εικόνα.

Καλώ τον κόσμο του Φωκικού στο γήπεδο την Κυριακή να απολαύσει την υπέροχη ομάδα μας και να κερδίσει την μάχη των εντυπώσεων στην εξέδρα, μιας και ο Αχαρναϊκός μας έχει ήδη ζητήσει περί τα 300 εισιτήρια».

Last modified onΔευτέρα, 03 Μάρτιος 2014 23:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep