Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Μόνο βλάκας θα το έδινε»

Ο Γιώργος Βαζάκας ήταν έξαλλος για το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον ΑΟΧ

«Πέναλτι σε τείχος δεν υπάρχει, ειδικά όταν ο ποδοσφαιριστής δεν βάζει το χέρι του για να σταματήσει την μπάλα, αλλά είναι μαζεμένο. Δεν υπάρχει περίπτωση να το δώσεις αυτό το πέναλτι και σε αυτό το λεπτό, εκτός και αν είσαι βλάκας ή εξυπηρετείς άλλους σκοπούς».

Ο τεχνικός του Αχαρναϊκού, Γιώργος Βαζάκας μίλησε για το πέναλτι που έκρινε την αναμέτρηση με τον ΑΟΧ και τον στόχο της ομάδας του για το καλύτερο μέχρι το τέλος:

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος με αυτή την ανεκδιήγητη απόφαση του διαιτητή και περισσότερο γιατί με έκανε να βγω από τα ρούχα μου. Μετά από τριάντα χρόνια στα γήπεδα έφτασα μέχρι το κέντρο του γηπέδου για να διαμαρτυρηθώ. Μπήκαμε καλά, φτάσαμε στο γκολ και με το 1-0 ήταν φυσικό πως θα δεχθούμε πίεση από τον αντίπαλό μας. Είχαμε κλείσει τους χώρους, δεν αφήσαμε να γίνουν σέντρες στην περιοχή που έχουν ψηλούς και ο αντίπαλός μας δεν έκανε ούτε μια τελική προσπάθεια. Ο διαιτητής, όμως, έδωσε ένα πέναλτι που αλλοίωσε το αποτέλεσμα.

Αυτό που με ευχαριστεί είναι πως οι ποδοσφαιριστές μου έδωσαν και τη ψυχή τους στο γήπεδο και έδειξαν τις δυνατότητές τους απέναντι σε μια καλή ομάδα που δεν βρίσκεται τυχαία από την αρχή του πρωταθλήματος στις πρώτες θέσεις. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, αφού αυτή η απόφαση μας καταδίκασε στην ισοπαλία.

Πριν από μερικές ημέρες ήρθαν κάποιοι άνθρωποι της διαιτησίας και μας έκαναν σεμινάριο. Πέναλτι σε τείχος δεν υπάρχει, ειδικά όταν ο ποδοσφαιριστής δεν βάζει το χέρι του για να σταματήσει την μπάλα, αλλά είναι μαζεμένο. Δεν υπάρχει περίπτωση να το δώσεις αυτό το πέναλτι και σε αυτό το λεπτό, εκτός και αν είσαι βλάκας ή εξυπηρετείς άλλους σκοπούς. Θέλαμε να κάνουμε το απόλυτο μέχρι το τέλος, τώρα μας μένει μόνο να αγωνιστούμε για το καλύτερο στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν».

Media

Last modified onΔευτέρα, 03 Μάρτιος 2014 20:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep