Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θέλαμε να γίνουμε γνωστοί»

Φετινός στόχος του Εθνικού Γαζώρου κατά τον Χρήστο Κουκόλη ήταν να γίνει ακόμα πιο γνωστή στην Ελλάδα η σερραίκή ομάδα.

Ο 24χρονος αμυντικός του Εθνικού μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, σχολιάζοντας αρχικά το άσχημο ξεκίνημα στον δεύτερο γύρο: «Είχαμε αρκετά άτυχα αποτελέσματα, είχαμε κάποιους τραυματισμούς, γενικά δεν μας πήγε καλά ο δεύτερος γύρος . Δεν έχει χαθεί τίποτα ακόμα και θα παλέψουμε για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε».
Για το προσεχές ματς με τη Νίκη Βόλου: «Δεν είναι καθόλου αδιάφορο, μπορεί να έχουμε απομακρυνθεί λίγο από τα πλέι οφ αλλά αφού έχουμε ακόμα μαθηματικές ελπίδες θα τις κυνηγήσουμε και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Η Νίκη είναι από τις καλές ομάδες του βόρειου ομίλου, θα παίξουμε με σκοπό τη νίκη που θα μας κρατήσει ζωντανούς στο κυνήγι γι τα πλέι οφ.
Από την αρχή της σεζόν ο στόχος μας φέτος ήταν να γίνουμε ακόμα πιο γνωστοί σε ολόκληρη την ομάδα αλλά και να μπορούσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω από την περσινή σεζόν, αλλά μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα δεν βοήθησαν για να είμαστε ακόμα πιο κοντά. Γίνεται πολύ καλή δουλειά, η διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα και στις μέρες μας νομίζω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Last modified onΠαρασκευή, 28 Φεβρουάριος 2014 17:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep