Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τώρα γράφεται η ιστορία του ΑΟΧ»

Σύμφωνα με τον Μουράτ Σεροπιάν η πίεση για βαθμούς και άνοδο του ΑΟΧ προκαλεί βάρος στους παίκτες του.

Μετά τη νίκη επί της Επισκοπής ο τεχνικός του ΑΟΧ ανέφερε: «Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Κάναμε φάσεις και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να πιάσει καλή απόδοση. Στο δεύτερο μέρος είχαμε καλή διαχείρηση, προσέξαμε την άμυνα και πήγαμε το παιχνίδι εκεί που το θέλαμε. Ήταν ένα κλασικό γειτονικό ντέρμπι. Κάναμε τρεις αναγκαστικές αλλαγές, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Έχουμε μπροστά μας πέντε τελικούς. Είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε κάθε ματς με προσοχή. Συγχαρητήρια στην Επισκοπή. Πιστεύω έχει δρόμο το πρωτάθλημα και τίποτα δεν έχει κριθεί για τα πλέι οφ.
Δεν έχουμε μεγάλα σκαναμπευάσματα. Η πίεση για βαθμοθηρία, πρωταθλητισμό και Σούπερ Λιγκ, είναι κάτι πρωτόγνωρο. Είναι μεγάλο το βάρος. Νομίζω ότι θα το ξεπεράσουμε. Τα παιδιά δεν είναι αδιάφορα, δεν έχω παράπονο. Προσπαθώ να κρατήσω συγκεντρωμένη την ομάδα. Η ιστορία του ΑΟΧ γράφεται τώρα. Τα παιδιά και όλοι μας κάνουμε ό,τι μπορούμε. Θέλουμε την καλή κουβέντα. Στα δύσκολα χρειάζεται η βοήθεια.
Βάθος έχουμε στο ρόστερ. Το μεγαλύτερο βάρος είναι το ψυχολογικό. Αν βλέπω την ομάδα να μπαίνει έτσι όπως στο πρώτο ημίχρονο σήμερα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Καμιά φορά λέμε πράγματα που δεν είναι σωστά και ταράζουμε την ηρεμία της ομάδας. Και κατά δεύτερον δημιουργούμε αντιπαραθέσεις με τους αντιπάλους. Χρειαζόμαστε ηρεμία».

Last modified onΤετάρτη, 26 Φεβρουάριος 2014 23:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep