Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Στο χέρι μας…»

Ο Θανάσης Τόλιος δήλωσε ότι είναι στο χέρι του Αιγινιακού να μπει στην τετράδα των play off.

Ο τερματοφύλακας του Αιγινιακού τόνισε ότι η ομάδα του έχει ποιοτικό ρόστερ, όλοι τους είναι μια… γροθιά και πλέον είναι στο χέρι τους να πλασαριστούν στην προνομιούχο τετράδα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Τόλιου «metrosport»:

Για το γεγονός ότι ο Αιγινιακός νικά και με 10 παίκτες: «Τελευταίο φαινόμενο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Το συζητάμε και μεταξύ μας στα αποδυτήρια, κάνουμε πλάκα λέγοντας ότι θα πρέπει να βγαίνει κάποιος από το παιχνίδι, όταν στο 60’ το ματς είναι 0-0 για να κερδίζουμε. Πέρα από την πλάκα, το θετικό είναι ότι κερδίζουμε. Δεν μας έχει βγει ευτυχώς σε κακό».

Για το ότι η ομάδα είναι αήττητη σε οκτώ σερί ματς και βρίσκεται σε τροχιά play off: «Συνεχίζουμε. Έχουμε ακόμη δρόμο. Πιστεύω ότι έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, είναι στο χέρι μας για να βγούμε στην τετράδα. Πάντως, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Πιστεύω, όμως, ότι έχουμε την ποιότητα και την εμπειρία να τα καταφέρουμε και να είμαστε μέσα στην τετράδα. Άλλωστε, δεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα. Έχουμε ποιοτικό ρόστερ, με παίκτες έμπειρους. Καταφέραμε να δεθούμε γρήγορα ως ομάδα, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και παίρνουμε τα αποτελέσματα. Έχουμε γίνει μία γροθιά. Τόσο ο πρόεδρος, όσο και ο προπονητής, αλλά και οι παίκτες. Έχουν καταλάβει όλοι, ότι πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος».

Last modified onΤετάρτη, 26 Φεβρουάριος 2014 11:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep