Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Στο πάθος και τη δύναμη»

Ο Ηλίας Μανίκας αναφέρθηκε στο τοπικό ντέρμπι του Πιερικού με τον Βατανιακό.

Ο επιθετικός του Πιερικού τόνισε ότι το παιχνίδι έχει έντονο τοπικό στοιχείο και θα κυριαρχήσει το πάθος και η δύναμη. Επίσης, μίλησε για τη νίκη επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών και τα play off. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ηλίας Μανίκας στον Arena Fm 89.4: «Πετύχαμε μια νίκη που την χρειαζόμασταν πρώτον για βαθμολογικούς λόγους αλλά και το σκορ που πετύχαμε θα μας βοηθήσει ψυχολογικά για τα επόμενα παιχνίδια.

Η χρονιά ξεκίνησε με αισιοδοξία αλλά τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν τόσο καλά όσο τα περιμέναμε. Μείναμε αρκετά νωρίς πίσω στην βαθμολογία και με την αποχώρηση αρκετών έμπειρων παιδιών τον Γενάρη, βρεθήκαμε σε μια μεταβατική περίοδο που μας στοίχησε πολύ και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε να μιλάμε για παραμονή. Ήμασταν και άτυχοι σε πολλά παιχνίδια, με καλές εμφανίσεις δεν παίρναμε τα ανάλογα αποτελέσματα κάτι που μας βάραινε ψυχολογικά.

Υπάρχει πολύ πίεση πλέον και είναι λογικό. Είμαστε τρεις έμπειροι παίκτες και μαζί με τον προπονητή μας, προσπαθούμε να καθοδηγήσουμε σωστά τα παιδιά και νομίζω ότι τα έχουμε καταφέρει».

Για τις ομάδες που θα ανεβούν: «Ο Ηρακλής έχασε το προβάδισμα με το χθεσινό στραβοπάτημα, και θεωρώ ότι η τέταρτη θέση θα κριθεί στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Προβάδισμα δίνω στις τέσσερις ομάδες όπως είναι αυτή την στιγμή στον βαθμολογικό πίνακα. Μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα γίνει μεγάλη μάχη τόσο εκεί όσο και για τον υποβιβασμό».

Για το παιχνίδι με τον Βατανιακό: «Με νίκη κάνουμε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή. Είναι ένα παιχνίδι με έντονο το τοπικό στοιχείο, πιστεύω θα κυριαρχήσει το πάθος και η δύναμη. Η ψυχολογία είναι υπέρ μας αλλά όλα θα κριθούνε μέσα στο γήπεδο».

Last modified onΤρίτη, 25 Φεβρουάριος 2014 14:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep