Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τσάμπα μάγκες»

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης στάθηκε στη μικρή μερίδα οπαδών που αποδοκίμασε και στην ψυχή που κατέθεσαν οι παίκτες της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Ο τεχνικός των Θεσσαλών ξεκαθάρισε για ακόμη φορά ότι η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν έγινε ξαφνικά υπερομάδα:«Δεν μας πήγε το παιχνίδι. Τα παιδιά όμως κατέθεσαν την ψυχή τους και κατάφεραν να πάρουν μία πολύτιμη ισοπαλία. Είναι καλό όταν δεν μπορείς να κερδίζεις, να μην χάνεις. Θεωρώ πως τα παιδιά έδωσαν τα πάντα μέσα στον αγωνιστιμκό χώρο». Επίσης, αναφέρθηκε στην μειοψηφία που αποδοκίμασε την ομάδα, χαρακτηρίζοντάς τους «τσάμπα μάγκες» και συνέχισε:

«Δεν γίναμε από τη μία στιγμή στην άλλη υπερομάδα για να μπορούμε να κερδίζουμε με τρία και τέσσερα γκολ κάθε ομάδα. Γίνεται μία απίστευτη προσπάθεια στα τρία τελευταία χρόνια στην Αναγέννηση και κάποιοι και ευτυχώς ελάχιστοι προσπαθούν να την ακυρώσουν. Ελπίζω αυτοί οι κάποιοι να μην είναι καθοδηγούμενοι. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τα Γιαννιτσά».

* Στη συνέντευξη Τύπου έδωσε το παρών και ο Σωκράτης Μπουντούρης που μαζί με τον προπονητή του, Σάκη Θεοδοσιάδη, τα έβαλαν με μία μικρή μερίδα οπαδών που αποδοκίμασαν την ομάδα. Ο Μπουντούρης είπε: «Καταφέραμε να μη χάσουμε. Θα αποδειχθεί χρυσός ο βαθμός. Είμαστε μία οικογένεια. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και όχι απέναντί μας. Και αυτοί κάποιοι ελάχιστοι που βρίσκουν κάτι να πουν, πρέπει να απομονωθούν από τους υπόλοιπους». Ο έμπειρος επιθετικός έδωσε συγχαρητήρια στον κόσμο για τη στήριξη και ιδιαίτερα στους Ultras, που βοηθούν την ομάδα.

Last modified onΔευτέρα, 24 Φεβρουάριος 2014 14:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep