Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στάθηκε στην ευκαιρία του Μπουντίνοφ

Ο Μάκης Κατσαβάκης έπλεξε το εγκώμιο του Βατανιακού.

Απογοητευμένος από την ισοπαλία με τον Βατανιακό παρουσιάστηκε ο Μάκης Κατσαβάκης. Ο τεχνικός του Εθνικού Γαζώρου χαρακτήρισε καλοδουλεμένη ομάδα αυτή της Κατερίνης, έπλεξε το εγκώμιο του Παπαβασιλείου και στάθηκε στη χαμένη ευκαιρία του Μπουντίνοφ στο πρώτο ημίχρονο.

«Ήταν ίσως το πιο κρίσιμο παιχνίδι μας αυτή τη σεζόν όμως παρουσιαστήκαμε μέτριοι, χωρίς κυκλοφορία που θα μας έδινε το δικαίωμα, αφ' ενός να επιτεθούμε με καλύτερες προυποθέσεις αλλά και να είμαστε καλοί ανασταλτικά. Σε αυτή τη μετριότητα ήλθε να προστεθεί κι ένας πολύ ψυχωμένος αντίπαλος με καλές σκέψεις, μια ομάδα που καθοδηγείται σωστά, με προσανατολισμούς και θα έπρεπε να αντιτάξουμε ό, τι καλύτερο.

Δυστυχώς όμως κάναμε το αντίθετο. Μετά την αυστηρή αποβολή του Δέντσα το παιχνίδι πήρε άγρια ομορφιά με εκατέρωθεν φάσεις όπου και οι δυο ομάδες μπορούσαν τη νίκη. Καθοριστική ήταν η χαμένη ευκαιρία του Μπουντίνοφ στην αρχή του παιχνιδιού. Καλή συνέχεια στο Βατανιακό, τον συγχαίρω για την προσπάθεια του και εύχομαι τα καλύτερα. Καλή συνέχεια και στο συνάδελφο προπονητή που δείχνει ότι είναι από τους καλούς και ανερχόμενους νέους συναδέλφους».

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Σπύρος Σκούφας

Last modified onΣάββατο, 22 Φεβρουάριος 2014 01:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep