Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θαύμα η παραμονή»

Οι Κώστας Οικονόμου, Σπύρος Αποστόλου μίλησαν για τη φετινή πορεία της Ζακύνθου.

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Ερμής 91,8 παραχώρησαν οι ποδοσφαιριστές της Ζακύνθου, Κώστας Οικονόμου, Σπύρος Αποστόλου και αναφέρθηκαν στο... θαύμα της παραμονής στην κατηγορία. Μίλησαν για το πώς προέκυψε η μεταγραφή τους στην ομάδα του Ιονίου, στάθηκαν στη συμπαράσταση των οπαδών και για τον Τζιανλούκα Κολονέλο τόνισαν:

Κώστας Οικονόμου: ««Είναι ένας από τους καλύτερους Προπονητές που έχω συνεργαστεί. Μου αρέσει ο τρόπος που δουλεύει και το γεγονός ότι επιμένει στη λεπτομέρεια. Μαθαίνουμε καινούργια πράγματα μαζί του. Μπορεί στις προπονήσεις και τους αγώνες να είναι απαιτητικός και αυστηρός αλλά έξω απ’ το γήπεδο μας προστατεύει ιδιαίτερα, σα να είναι ο πατέρας μας. Έχει τεράστια υπομονή. Με τα τόσα προβλήματα που υπάρχουν άλλος ίσως να είχε φύγει στα μισά της χρονιάς».

Σπύρος Αποστόλου: ««Είναι άνθρωπος που έχει σημαντική σταδιοδρομία στο χώρο και προέρχεται από μια ιδιαίτερα ανεπτυγμένη ποδοσφαιρικά χώρα όπως η Ιταλία. Από εκείνον μπορούμε μόνο να μάθουμε και η αλήθεια είναι ότι έχουμε μάθει πάρα πολλά δίπλα του. Είναι ιδανική η συγκυρία να δουλεύουμε με τον ίδιο και τους συνεργάτες του».

Παράλληλα, στάθηκαν στη βοήθεια του προέδρου, Στέλιου Γούναρη και σχετικά με τη φετινή πορεία συμφώνησαν ότι: ««Πιστεύουμε ότι τηρουμένων των δυσκολιών που υπάρχουν αλλά και το γεγονός ότι είμαστε νεοφώτιστοι στη Β’ Εθνική, η παραμονή αυτή ισοδυναμεί με θαύμα. Το ότι ξεκινήσαμε με τόσα νέα παιδιά τη χρονιά, χωρίς τις πολλές παραστάσεις, σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο, είναι σπουδαίο ότι έχουμε φτάσει μέχρι εδώ. Δεν σταματάμε όμως εδώ, πρέπει να συνεχίσουμε και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Δε μας αρκεί μόνο η παραμονή».

Last modified onΠαρασκευή, 21 Φεβρουάριος 2014 12:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep