Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Κακοποίηση των ποδοσφαιριστών»

Ο Βαγγέλης Γούτης μίλησε για τις καταστάσεις που έχουν βιώσει όλη τη χρονιά οι ποδοσφαιριστές του Βύζαντα.

Ο τεχνικός του Βύζαντα, Βαγγέλης Γούτης τόνισε πως είναι άδικο να τα ακούν οι ποδοσφαιριστές που έχουν κακοποιηθεί και δίνουν το 100% στο γήπεδο για το καλύτερο. Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά την ήττα (3-1) από τη Γλυφάδα:

«Παίξαμε με μια ομάδα που έκανε μεταγραφές και ήρθαν παίκτες με φρεσκάδα τον Ιανουάριο. Αυτά που λέγαμε πριν το παιχνίδι δυστυχώς δεν τα πραγματοποιήσαμε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είχαμε ψυχραιμία στο παιχνίδι μας. Με αυτή την κακοποίηση των ποδοσφαιριστών δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά. Δεν είναι ανάγκη να βγω μπροστά και να το πω εγώ αυτό, το ξέρουν όλοι και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Δεν είναι εύκολο να μην υπάρχει ανταγωνισμός μέσα σε μια ομάδα και με όσα έχουν περάσει δεν είναι εύκολο να έχουν κίνητρα.

Από την αρχή ζουν μια ταλαιπωρία, χωρίς να κάνουν προετοιμασία, αυτοί που παίζουν τώρα κάνουν ό,τι μπορούν και δεν πρέπει να τους αδικεί κανείς και είναι κρίμα που τα ακούν από τον κόσμο, γιατί από την πλευρά τους κάνουν ό,τι μπορούν και δίνουν το 100%. Από την ημέρα που ήρθα περιμένω να βγουν αυτά τα δελτία και να υπάρξουν νέα πρόσωπα στην ομάδα που θα βοηθήσουν και τους παλιούς. Με αυτά τα δεδομένα, χωρίς την ενίσχυση της ομάδας δεν μπορεί να προχωρήσει τίποτε και σίγουρα να δει κάποιος με αισιοδοξία το μέλλον».

Εσείς θα μείνετε στην ομάδα με αυτές τις συνθήκες;

«Θα το δούμε αύριο που είναι η τελευταία ημέρα για την έκδοση των δελτίων των ποδοσφαιριστών. Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές διαμαρτύρονται για κάποια πράγματα που δεν έγιναν. Κάποια στιγμή θα πρέπει να λέμε τα πράγματα όπως είναι. Δεν είναι δικαιολογίες, επειδή δεν χωράνε δικαιολογίες στο ποδόσφαιρο για τις ήττες και τα αποτελέσματα. Είναι η πραγματικότητα. Ο κόσμος που φωνάζει έχει δίκιο, αλλά βρίζει τους ποδοσφαιριστές που έχουν πραγματικά κακοποιηθεί και δεν είναι δίκαιο αυτό».

Last modified onΚυριακή, 16 Φεβρουάριος 2014 23:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep