Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παπαδόπουλος: «Παραιτούμαι…»

Αγανακτισμένος ο πρόεδρος του Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος σκέφτεται να τα παρατήσει.

Μπουχτισμένος με τη διαιτησία ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος μετά την ήττα του Πιερικού από την Αναγέννηση Καρδίτσας δήλωσε τα εξής: «Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα για μας. Κάναμε μια ήττα, επειδή θέλησαν κάποιοι να την κάνουμε. Με τα λόγου γνώσεως λέω αυτά που λέω. Είναι απαράδεκτο να σφυρίζουν τέτοια κρίσιμα παιχνίδια διαιτητές σαν τον σημερινό. Ο κύριος Τερετίδης αλλοίωσε το αποτέλεσμα. Η διαιτησία του ήταν στοχευμένη. Εχω την εντύπωση ότι και εγώ ως παράγοντας, αλλά πολύ περισσότερο ο Πιερικός δικαιούται καλύτερη συμπεριφορά. Η Καρδίτσα είναι μια πολύ καλή ομάδα, σε μια συμπαθητική πόλη, και έχει αξιόπιστη διοίκηση.

Φαίνεται να έχει γίνει καλή δουλειά. Και αυτό δεν το λέω επειδή κέρδισε. Θα μπορούσε να κερδίσει και χωρίς το χέρι του διαιτητή. Είναι απαράδεκτο όμως να ακυρώνεται η προσπάθεια του κόσμου, των παικτών και της διοίηκσης του Πειρικού γιατί έτσι θέλει ο κύριος Τερετίδης. Σφαγίασε κυριολεκτικά τον Πιερικό. Μου είναι ανεξήγητη αυτή η συμπεριφορά. Θα σκεφτώ να υποβάλω την παραίτηση άυριο, είναι προφανές ότι κάποιοι δεν θέλουν τη φωνή του προέδρου του Πιερικού στα κέντρα των αποφάσεων.
Επισκέφτηκα τη βδομάδα που μας πέρασε την ΚΕΔ να επισημάνω ότι έμειναν ελάχιστα παιχνίδια και να ζητήσουν από τους διαιτητές να μην γίνονται πρωταγωνιστές των αγώνων. Σήμερα είχαμε διαιτησία από την Καβάλα, δεν έδωσα σημασία θεωρώντας ότι δεν παίζει μεγάλο ρόλο. Τελικά έκανα λάθος εκτίμηση και αυτό βαραίνει πάρα πολύ τις πλάτες μου. Με κάνει να αισθάνομαι ένοχος απέναντι στον κόσμο του Πειρικού που δεν αντέδρασα και το μυαλό μου απασχολεί έντονα η παραίτηση. Φαίνεται ότι η φωνή του Πειρικού στα κέντρα των αποφάσεων ενοχλεί κάποιους. Αυτή είναι η τίμια φωνή που πρέπει να έχει ο Πιερικός.

Υπερήφανη, αξιοπρεπής μετρημένη και κόσμια. Αυτή είναι η παρουσία μας και επειδή αυτή τη φωνή υπηρετώ, αισθάνομαι μάλλον ότι το πρόβλημα είμαι εγώ. Είναι στοχοποιημένος ο πρόεδρος του Πιερικού. Ο Πιερικός δεν θα πέσει, αυτό να το βάλουν καλά στο μυαλό τους, όσα εγκλήματα και αν κάνουν, δεν μπορούν να κερδίσουν τον κόσμο του Πειρικού και την ομάδα. Χαιρετίσματα στους κυρίους και να χαίρονται τον κύριο Τερετίδη και τον βοηθό του, κύριο Λάζαρη».

Last modified onΔευτέρα, 17 Φεβρουάριος 2014 03:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep