Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Όλα τελικοί»

Ο Θωμάς Γιαλαμίδης θεωρεί ότι ο Βατανιακός μπορεί να μείνει στην κατηγορία.

Τελικούς για τον Βατανιακό χαρακτήρισε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια ο Θωμάς Γιαλαμίδης. Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας της Κατερίνης σε δηλώσεις του στον Arena Fm μίλησε αρχικά για το τρίποντο σε βάρος της Ζακύνθου:

«Η νίκη ήταν μονόδρομος και είμαστε πολύ χαρούμενοι που την πήραμε, είχαμε δουλέψει πάρα πολύ και θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει πολύ για την δύσκολη συνέχεια. Πλέον με καλύτερη ψυχολογία πάμε στο επόμενο παιχνίδι για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Κάθε παιχνίδι για μας είναι ένας τελικός από δω και πέρα και πρέπει να τα δώσουμε όλα και να καταφέρουμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία».

Για το επόμενο παιχνίδι με την Καβάλα: Είναι μια πολύ δύσκολη έδρα και ευελπιστούμε να πάρουμε τους τρεις υπέρ-πολύτιμους βαθμούς. Πλέον δεν κοιτάμε έδρες και πηγαίνουμε παντού με στόχο μόνο την νίκη».

Για τους στόχους του: «Να σωθεί η ομάδα μου, θα είναι μεγάλη ευχαρίστηση για μένα καθώς είναι και η πρώτη ομάδα που παίζω επαγγελματικά. Από εκεί και πέρα το καλοκαίρι είναι κοντά και θα ήταν ευχής έργο να γίνει κάποια πρόταση από μια μεγάλη ομάδα».

Για τα πλέι οφ και την άνοδο: «Η Κέρκυρα καταρχήν έχει τον πρώτο λόγο. Έχει δείξει από την αρχή του πρωταθλήματος την δύναμη της. Από εκεί και πέρα το Αιγίνιο, ο Ηρακλής, η Καρδίτσα και η Νίκη Βόλου είναι τα φαβορί. Η 4η θέση πιστεύω ότι θα παιχτεί ανάμεσα στο Αιγίνιο και την Καρδίτσα».

Last modified onΤετάρτη, 12 Φεβρουάριος 2014 01:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep