Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Στα τρία μέτρησε το ένα»

Ο Γιώργος Καλαποτλής μίλησε για τη διαιτησία στην Κατερίνη.

Παράπονα για την αντιμετώπιση που έχει ο Εθνικός Γαζώρου από τη διαιτησία εξέφρασε ο πρόεδρός του, Γιώργος Καλαποτλής. Όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena Fm» σχετικά με τον αγώνα της Δευτέρας (10/02) απέναντι στον Πιερικό:

«Εμείς βάλαμε τρία γκολ, αλλά μέτρησε μόνο το ένα. Τι άλλο να κάνουμε; Η ομάδα του Πιερικού είναι από τις πιο συμπαθητικές, ο πρόεδρος είναι φίλος, αλλά όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση. Εμείς πήγαμε εκεί να παίξουμε ένα παιχνίδι όπως τα υπόλοιπα. Δεν συνηθίζω να μιλάω ούτε για διαιτητές, ούτε να διαμαρτύρομαι σε ραδιόφωνα, αλλά αυτό που έγινε μας έχει βγάλει από τα ρούχα μας.

Κάποιοι διαιτητές δεν βλέπουν το παιχνίδι όπως πρέπει να το δουν και αυτό είναι μεγάλο λάθος. Δεν είναι η πρώτη φορά, πάντως, που μας αδικούν. Και μέσα στην Ζάκυνθο μας ακύρωσε ο διαιτητής κανονικό γκολ, ενώ πολύ κακή διαιτησία είχαμε και με τον Ηρακλή, Δεν μας έδωσαν δυο καθαρότατα πέναλτι. Έχουμε μάθει πλέον να ζούμε με τις κακές διαιτησίες».

Για την οικονομική κατάσταση στη Football League: «Έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι! Δεν γίνεται να υπάρχουν 28 ομάδες με αυτά τα οικονομικά δεδομένα. Πρέπει να γίνει μια σημαντική συζήτηση και να αλλάξει κάτι. Κάποιοι μας οδήγησαν εδώ, κράτησαν σε υψηλά στάνταρ, τρόπος του λέγειν υψηλά, μόνο τις ομάδες της Super League και από εκεί και πέρα δεν υπάρχει τίποτα. Δεν υπάρχουν χρήματα και δεν μπορούμε να συντηρήσουμε τις ομάδες μας».

Last modified onΤετάρτη, 12 Φεβρουάριος 2014 00:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep