Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν έχουμε πετύχει τίποτα»

Ο Νίκος Παντέλης κρατά χαμηλά τη μπάλα στον Πανηλειακό παρά τα διαδοχικά επιτυχημένα αποτελέσματα.

Στον προπονητή της ομάδας του Πύργου ζητήθηκε ένα σχόλιο για τη νίκη επί του Φωκικού και απάντησε: «Σίγουρα ήταν πολύ σημαντική, κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, που είναι ψηλότερα από μας στην βαθμολογία. Και αυτό ήταν θετικό, γιατί συνεχώς μειώνουμε τη διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά από εμάς στη βαθμολογία. Όμως δεν έχουμε καταφέρει ουσιαστικά τίποτε ακόμη, προχωράμε βήμα-βήμα».
Για την πορεία που διαγράφει στα τελευταία ματς ο Πανηλειακός, είπε: «Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος, γιατί η ομάδα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, ικανοποιεί τον κόσμο, του δίνουμε λίγη χαρά και είμαστε σε συνεχή αγωνιστική άνοδο. Θέλω τώρα να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής, κόντρα στην Παναχαϊκή, που είναι και αυτό πολύ δύσκολο παιχνίδι».
Για το παιχνίδι στην Πάτρα ο Παντέλης θα έχει και πάλι στην διάθεση του τον Λιόση, που εξέτισε την ποινή του από τις επτά κίτρινες που είχε συμπληρώσει, όμως θα απουσιάσει ο Γαλανόπουλος, που συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες και έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Last modified onΤρίτη, 11 Φεβρουάριος 2014 14:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep