Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Στην Ελλάδα είμαστε…»

Η Γλυφάδα θέλει να τερματίσει έστω στην 13η θέση.

Την υπόσχεση ότι η Γλυφάδα θα κάνει τα πάντα για να τερματίσει έστω στην 13η θέση έδωσε ο Γιώργος Μαργέτης. Ο γενικός αρχηγός της ομάδας των νοτίων προαστίων με δηλώσεις του στο flnews.gr συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία για την προσπάθειά τους και σημείωσε ότι οι «κοκκινόμαυροι» θα δώσουν μάχη για να μην τερματίσουν τελευταίοι, εκφράζοντας την άποψη ότι μπορεί να υποβιβαστεί ένας από κάθε όμιλο!

Όπως τόνισε ο Γιώργος Μαργέτης: «Μετά την ξεφτίλα που ζήσαμε όταν η ομάδα βρέθηκε στα πρόθυρα της διάλυσης, πλέον από δουλεύουμε με 30 ποδοσφαιριστές. Για το ποιοι είναι οι υπεύθυνοι, θα το γράψει η ιστορία. Πλέον έχουμε στο ρόστερ ικανότατα παιδιά, τα οποία αν ήταν από την αρχή η ομάδα θα ήταν τουλάχιστον στη μέση της βαθμολογίας.

Εμείς το μόνο που θα κάνουμε είναι να τηρήσουμε την υπόσχεση και να πολεμάμε σε κάθε ματς. Με εξαίρεση τον αγώνα με την Επισκοπή, σε όλα τα υπόλοιπα σταθήκαμε αξιοπρεπώς και τα «χτυπήσαμε» και αυτό θα κάνουμε ως το τέλος. Πρώτα για την αξιοπρέπειά μας και έπειτα για την ομάδα».

Για τον στόχο της Γλυφάδας ο Μαργέτης υπογράμμισε: «Να μην τερματίσουμε τελευταίοι. Στην Ελλάδα είμαστε. Όπως βλέπουμε, άλλα συμφωνούμε και άλλα γίνονται για την άνοδο. Ίσως τελικά υποβιβαστεί μία ομάδα από κάθε όμιλο για να διεξαχθεί το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν με δύο ομίλους των 16 ομάδων. Ποιος ξέρει… Αν πέσουμε, όμως αυτό θα γίνει με το κεφάλι ψηλά και την επόμενη σεζόν θα έχουμε έτοιμη ομάδα για να ανέβει ξανά. Είμαι περήφανος για το προπονητικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές για όσα έχουν πετύχει μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα».

Last modified onΤρίτη, 11 Φεβρουάριος 2014 01:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep