Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Την άξιζε ο Βατανιακός»

Ο Τζιανλούκα Κολονέλο μίλησε για τις καθυστερήσεις των γηπεδούχων.

Μετά την ήττα (2-1) της Ζακύνθου από τον Βατανιακό ο προπονητής της ομάδας του Ιονίου, Τζιανλούκα Κολονέλο δήλωσε: ««Χάσαμε το παιχνίδι ουσιαστικά στο πρώτο δεκάλεπτο, γιατί όπως και σε πολλά άλλα παιχνίδια δεχτήκαμε γκολ στα πρώτα λεπτά. Από εκεί και πέρα παίξαμε καλά, πετύχαμε ένα γκολ και ένα ακόμη που δε μέτρησε και κατά τη γνώμη μου ήταν κανονικό και που αν μετρούσε θα ισοφαρίζαμε. Η αλήθεια είναι όμως ότι ο Βατανιακός άξιζε τη νίκη. Απλά θα ήθελα να πω ότι στο ποδόσφαιρο δε πρέπει να υπάρχουν κι άλλα πράγματα.

Είναι απίστευτο αλλά συνέχεια ήταν παίκτες κάτω, βρίσκομαι στο χώρο πολλά χρόνια και δε μου αρέσει να το βλέπω αυτό. Ελπίζω στη συνέχεια να αλλάξει κάτι και να βελτιώσουμε την απόδοσή μας και στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Αντιμετωπίζουμε πρόβλημα, αλλά δε μπορώ να το εξηγήσω. Σίγουρα είναι νεανική η ομάδα μας αλλά είναι απίστευτο το πόσο εύκολα δεχόμαστε γκολ από τους αντιπάλους. Θεωρώ ότι κυρίως το πρόβλημα είναι πρόβλημα ψυχολογίας. Παίζουμε καλά αλλά το πρόβλημα παραμένει. Θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την κατάσταση».

Ο Φράνκο Τορεζάνι είπε: «Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με πολλά φάουλ και χωρίς συγκέντρωση και ο αντίπαλος γρήγορα προηγήθηκε. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε όμως δε μπορέσαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Πρέπει να δουλέψουμε αυτή την εβδομάδα έτσι ώστε στο επόμενο παιχνίδι να κερδίσουμε τη Νίκη Βόλου. Θέλουμε να αλλάξουμε την κατάσταση στα εκτός έδρας παιχνίδι, όπου εμφανίζουμε διαφορετική εικόνα από αυτή στα εντός. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι και να βελτιωθούμε».

Last modified onΣάββατο, 08 Φεβρουάριος 2014 20:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep