Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μπορούμε την παραμονή»

Ο Σάκης Παπαβασιλείου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του μετά τη νίκη επί της Ζακύνθου.

Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Βατανιακού ανέφερε: «Εκτός από τη Ζάκυνθο, σήμερα αντίπαλός μας ήταν το άγχος και η τεράστια πίεση, λόγω ότι θέλαμε πολύ τη νίκη. Οι παίκτες μου έδειξαν ότι έχουν πνεύμα νικητή. Σε καμία περίπτωση εκτός από το γκολ και το γκολ που ακυρώθηκε δεν δεχτήκαμε πίεση από τον αντίπαλο. Δείχνουμε ότι με τις προσθήκες θα παρουσιάσουμε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στη συνέχεια. Όταν η νίκη είναι μονόδρομος η πίεση είναι τεράστια. Ενώ προηγηθήκαμε 2-0, δεχτήκαμε το γκολ στην τελευταία φάση του α' μέρους, κάτι που επέδρασε αρνητικά στην ψυχολογία μας.
Μιλήσαμε όμως στην ανάπαυλα και συγκεντρωθήκαμε για να πάρουμε το τρίποντο, όπως και έγινε. Τώρα πρέπει να σκύψουμε τα κεφάλια, να δουλέψουμε καθημερινά για να ενταχθούν πλήρως οι νεοαποκτηθέντες. Αρχής γενομένης από το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα που για μας είναι τελικός, είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές μου για τα ψυχικά αποθέματα, τα τρεξίματα και την τεράστια θέληση που έδειξαν στο παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Με αυτή την εικόνα στα επόμενα παιχνίδια είμαι αισιόδοξος ότι θα μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε την παραμονή στην κατηγορία. Εύχομαι ό, τι καλύτερο στην ομάδα της Ζακύνθου».
Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Πασχάλης Βουτσιάς, που ανέφερε: «Σημαντική νίκη για εμάς η σημερινή. Βρίσκομαι λίγες ημέρες στην ομάδα, όπως και άλλα παιδιά. Ξέραμε πόσο σημαντικός ήταν ο αγώνας. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Ο προπονητής μας είχε ένα δύσκολο έργο, να μας μοντάρει και να μας βάλει στη νοοτροπία της ομάδας. Τελικά τα κατάφερε και πήραμε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, βαθμολογικό και ψυχολογικό. Έχουμε διάθεση για δουλειά, κάθε αγωνιστική θα γινόμαστε καλύτεροι και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές που έχουμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Έχω την πεποίθηση ότι με βάση τη σημερινή μας εικόνα, οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας. Καλή συνέχεια στη Ζάκυνθο και συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για τη νίκη».

Πηγή: katerinisport.gr

Last modified onΣάββατο, 08 Φεβρουάριος 2014 20:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep