Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Ακολουθούν ματς σωτηρίας»

Ο τεχνικός του Αστέρα Μαγούλας, Δημήτρης Μαγκαφίνης μίλησε για την κρισιμότητα των αναμετρήσεων με την Επισκοπή και τον Αχαρναϊκό.

Στην αλλαγή της ψυχολογίας στάθηκε ο προπονητής του Αστέρα Μαγούλας. Αναλυτικά ο Δημήτρης Μαγκαφίνης δήλωσε:

«Είμαι δέκα μέρες στην ομάδα και το πρώτο που πρέπει να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε είναι η ψυχολογία. Για να αλλάξει θα πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς και να περάσουμε πάνω από την ζώνη. Στον Ταύρο ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που προερχόταν από καλά αποτελέσματα. Δεχθήκαμε ένα γκολ πολύ γρήγορα από μια μπαλιά στην πλάτη της άμυνας. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να πάρουμε τον ρυθμό και τον κρατήσαμε παρότι είχαμε κόντρα τον άνεμο. Δεν φτάσαμε πάρα πολλές φορές, αλλά σε μια, δύο περιπτώσεις θα μπορούσαμε να είχαμε απειλήσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε ένα γκολ από ατομική ενέργεια και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Δεν ξέρω αν ήταν το γκολ που σημειώσαμε κανονικό, θα το δούμε το βράδυ στην τηλεόραση, αλλά αν ήταν θα μας έβαζε πάλι στο παιχνίδι. Η συνέχεια είναι δύσκολη για την ομάδα και χρειάζεται να δώσουμε μάχη για να συνεχίσουμε όσοι πιστεύουμε σε αυτό. Η ομάδα έχει κακή ψυχολογία και χρειάζεται να πάρουμε βαθμούς για να αλλάξουν όλα».

Πού θα κριθεί η παραμονή;

«Στα επόμενα δύο ματς θα ξέρουμε. Πρέπει να κερδίσουμε το ματς με την Επισκοπή στην έδρα μας και μετά υπάρχει το ματς με τον Αχαρναϊκό που είναι η ομάδα που βρίσκεται πιο κοντά μας και την κυνηγάμε».

Θα υπάρξει επιπλέον ενίσχυση;

«Πήραμε τον Δωματά από τον Εργοτέλη που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής σήμερα και υπάρχει και ο Ίβιτς που ήρθε από την δεύτερη κατηγορία της Σερβίας και ελπίζω να μπορέσει να μας βοηθήσει».

Last modified onΠαρασκευή, 31 Ιανουάριος 2014 23:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep