Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Εκπληκτική φιλοξενία»

Ανακοίνωση του Παναιγιαλείου για τη φιλοξενία στη Μαγούλα.

Μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Μαγούλας η διοίκηση του Παναιγιαλείου ευχαρίστησε τους γηπεδούχους για τη φιλοξενία και ανέφερε: «Αποτελούν πλέον… συνήθεια για την ομάδα μας, οι ανακοινώσεις για την άψογη φιλοξενία που τυγχάνει φέτος στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Με – πολύ – ελάχιστες εξαιρέσεις, οι αντίπαλοι, ανταποδίδουν την παραδοσιακά άριστη αντιμετώπιση που έχουν όταν φιλοξενούνται στο Αίγιο και αυτό είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο για την εξάλειψη της βίας, αλλά και για το ποδόσφαιρό μας γενικότερα.

Όμως, η ΠΑΕ Παναιγιάλειος, δεν μπορεί να μη σταθεί λίγο παραπάνω στη σημερινή εκπληκτική φιλοξενία των ανθρώπων του Αστέρα Μαγούλας, όχι μόνο προς την αποστολή της ομάδας μας, αλλά και προς τους φιλάθλους μας τους οποίους κυριολεκτικά… σκλάβωσαν με τη συμπεριφορά τους! Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πέρυσι όταν οι ομάδες μας είχαν συναντηθεί και για το πρωτάθλημα της Football League 2, και συνεπώς σύμπτωση επαναλαμβανόμενη… παύει να είναι σύμπτωση.

Μεγάλες ομάδες δεν είναι μόνο εκείνες που γεμίζουν τις τροπαιοθήκες τους με τίτλους, αλλά – κυρίως – εκείνες που ξέρουν να χάνουν, να σέβονται τον αντίπαλο και την ιστορία του και να τιμούν το «ευ αγωνίζεσθαι». Με αυτή την έννοια, ο Αστέρας Μαγούλας είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, για την οποία θα πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι όλοι οι οπαδοί της.

Κλείνοντας, είναι περιττό να αναφέρουμε ότι, την επόμενη φορά που θα φιλοξενήσουμε τον Αστέρα στην έδρα μας, η αντιμετώπιση προς την ομάδα και τους φιλάθλους της, θα είναι ανάλογη».

Last modified onΚυριακή, 26 Ιανουάριος 2014 22:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep