Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα τιμήσω τη φανέλα»

Ο Πολ Ουρτάδο μίλησε για το προσωπικό του στοίχημα με τον Παναιγιάλειο.

Ο Βενεζουελάνος μέσος τόνισε ότι αποτελεί κίνητρο για εκείνον η είσοδος του Παναιγιάλειου στα Play off και υποσχέθηκε ότι θα τιμήσει την μελανόλευκη φανέλα. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο σάιτ της ΠΑΕ:

«Καταρχάς, μου άρεσε ο τρόπος που με προσέγγισε ο πρόεδρος, κ. Αντώνης Ρέλλας, ο οποίος και με έπεισε να συνεχίσω την καριέρα μου στο Αίγιο. Η είσοδος της ομάδας στα play off είναι ένα κίνητρο, αλλά και ένα προσωπικό στοίχημα για εμένα, που θα προσπαθήσω να κάνω τα πάντα για να το πετύχω.

Φυσικά, πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα, την ιστορική φανέλα της οποίας υπόσχομαι πως θα τιμήσω. Γνωρίζω τον Παναιγιάλειο, όπως και αρκετούς παίκτες, μεταξύ αυτών και τους Ιωάννου, Ακπαρίδη, Σκαρτσίλα και Μπουρλάκη, με τους οποίους υπήρξα κατά το παρελθόν συμπαίκτης. Επίσης, γνωρίζω πολύ καλά ότι οι φίλαθλοι στο Αίγιο έχουν… τρέλα με τον ΠΓΣ, που για πολλούς είναι κομμάτι της ζωής τους! Θέλω να πιστεύω πως θα σταθώ αντάξιος των προσδοκιών της διοίκησης αλλά και των φιλάθλων, που στηρίζουν την ομάδα, τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, τα υπόλοιπα στο γήπεδο!».

Last modified onΠέμπτη, 23 Ιανουάριος 2014 09:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep