Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η ΑΕΛΚ δεν είναι όχημα»

Ανακοίνωση κατά μέλους του Δ.Σ. της εξέδωσε η ΠΑΕ Καλλονή.

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Με έκπληξη υποδεχθήκαμε όλοι εμείς, στην οικογένεια της ΑΕΛΚ, την είδηση της εισόδου στα διοικητικά του Αιολικού, του κ.Σαράντου Τσακιρέλλη, μέλους του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ -μέχρι και τη στιγμή που συντάσσεται η παρούσα ανακοίνωση. Φυσικά, η έκπληξη μας δεν εντοπίζεται στην επιλογή του αλλά στο γεγονός πως παραμένει ακόμη μέλος του ΔΣ της ομάδας μας καθώς δεν έχει παραιτηθεί!

 

Είναι καλό τα όποια υπαρξιακά προβλήματα φέρει ο καθένας να μη γίνονται ανάχωμα ώστε να μην πράττονται τα δέοντα καθώς σε αντίθετη περίπτωση ο κόσμος μας θεωρεί τουλάχιστον διπλοθεσίτες εν συνειδήσει. Λυπούμεθα που η παραφιλολογία για τα περίφημα τρία «δημητράκια» επαληθεύεται. Τα δύο φανερώθηκαν, μένει ακόμα ένας.

 

Με αφορμή αυτό το ατόπημα  του κ. Σαράντου Τσακιρέλλη, μας δίνεται η ευκαιρία να του ευχηθούμε να φανεί πιο συνεπής στο μέλλον στις οικονομικές του υποσχέσεις κάτι που δεν έπραξε με εμάς. Άλλος ένας που η τοπική ποδοσφαιρική ιστορία τον συμπεριλαμβάνει στους παράγοντες-γυρολόγους που ψάχνουν για οχήματα».

 

Last modified onΤετάρτη, 16 Νοέμβριος 2011 15:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep