Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μην τα μηδενίζουμε όλα»

Ο Νίκος Κουρμπανάς υποστήριξε ότι ο Παναιγιάλειος αντιμετωπίζει θέμα με την ψυχολογία.

Καθησυχαστικός ο Νίκος Κουρμπανάς μετά την αγχωτική νίκη επί της Γλυφάδας. Ο τεχνικός της ομάδας του Αιγίου παραδέχτηκε ότι η εμφάνιση δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, αλλά επιχείρησε να ρίξει τους τόνους. Στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε: «Μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ευχαριστημένοι μόνο από το αποτέλεσμα και όχι από την εμφάνιση. Το θέμα της ομάδας είναι ψυχολογικό.
Είναι ξεκάθαρο. Αυτό δεν είναι εύκολο να φτιαχτεί, αλλά θα γίνει. Εάν θα φτιαχτεί τότε θα είναι για μια ζωή. Μη νομίζετε ότι προσπαθώ να βγω από την όποια αγωνιστική ευθύνη υπάρχει. Μία ομάδα που στην αρχή του πρωταθλήματος είχε αρχή και τέλος, τώρα τα στοιχεία αυτά έχουν κάνει 'βούτα'. Για μένα γνωρίζω ότι έχει γυρίσει αντίστροφα το κλίμα. Φυσιολογικό. Θα παλέψουμε. Δεν είμαστε στο πουθενά. Κάπου είμαστε. Το θέμα είναι ότι κάτι χάλασε στην ομάδα. Θα προσπαθήσω να το βρω, όσο καιρό είμαι στην ομάδα. Όμως μη τα μηδενίζουμε.
Συγχαρητήρια στα παιδιά. Θα μπορούσε το σκορ να είναι μεγαλύτερο. Πρέπει άμεσα να βρούμε το ψυχολογικό πρόβλημα και γιατί το έχει, ενώ ένα ποσοστό είναι και το αγωνιστικό θέμα. Τα καινούργια παιδιά βρήκαν την ομάδα σε μία άσχημη περίοδο. Θέλουν χρόνο. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για τη σημερινή του παρουσία στο γήπεδο. Είναι φυσιολογικό να διαμαρτύρεται και έχει τα δίκια του. Το στοίχημα που έχουμε να κερδίσουμε είναι να ανατρέψεις την κατάσταση».

Last modified onΚυριακή, 19 Ιανουάριος 2014 20:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep