Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Με 13 ετοιμοπόλεμους»

Ο Γιώργος Καμπερίδης αναφέρθηκε στα προβλήματα του Πιερικού.

Για το ντεμπούτο του στον πάγκο του Πιερικού την Κυριακή (19/01) απέναντι στον Ηρακλή μίλησε στον Arena Fm ο νέος προπονητής των «ασπρόμαυρων», Γιώργος Καμπερίδης. Όπως δήλωσε:

«O Πιερικός είναι τεράστιο ποδοσφαιρικό μέγεθος, με καλλιεργημένο ποδοσφαιρικά κόσμο, με τεράστια ιστορία και πρέπει να αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν και πολλές ακόμα ομάδες αλλά και ολόκληρη η χώρα. Ο πρόεδρος είναι παθιασμένος με αυτήν την ομάδα, έχει δώσει και την ζωή του και θα βρει τις λύσεις. Θεωρώ ότι άμεσα θα έρθουν και τα αποτελέσματα και ο Πιερικός θα ανακάμψει».

Γιατί ο κόσμος δεν στηρίζει την προσπάθεια:

«Έχουμε μια φθορά του κόσμου στα ελληνικά γήπεδα, αυτό είναι αλήθεια και είναι γεγονός και δεν συμβαίνει μόνο σε μας. Φταίει το θέαμα, το επίπεδο το οποίο έχει πέσει αρκετά, αλλά και τα εισιτήρια και τα χρήματα που δεν διαθέτει πλέον ο κόσμος».

Για τον αγώνα με τον Ηρακλή:

«Έχουμε σημαντικό πρόβλημα. Έχουμε μόλις 13 ετοιμοπόλεμους παίκτες, τραυματισμούς αρκετούς, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Ο Πιερικός πρέπει να παίζει πάντα για την ιστορία του, να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν θα το παρατήσουμε το παιχνίδι, θα το παλέψουμε και ό,τι βγει. Τον παρακολουθώ τον Ηρακλή, είναι μια ομάδα που έχει θεαματική βελτίωση τον τελευταίο καιρό και έχει τις τέσσερις πτυχές που χρειάζεται μια ομάδα, τον πρόεδρο τον κ.Παπαδόπουλο, έναν πολύ καλό προπονητή, φανταστικό κόσμο και πολύ καλή ομάδα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο Ηρακλής θα ανέβει σίγουρα φέτος και θα βρεθεί στην Super League εκεί δηλαδή που του αξίζει».

Για τους στόχους του:

«Ο πρώτος μου στόχος είναι να αναβαθμίσω την ομάδα και να την ανεβάσω επίπεδο. Στηρίζω πολλά στο ψυχικό κομμάτι, στη δύναμη, στην προσπάθεια και είμαι σίγουρος ότι ο Πιερικός θα έχει μια ανοδική πορεία».

Last modified onΠαρασκευή, 17 Ιανουάριος 2014 23:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep