Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Στοχεύουμε την κορυφή»

Ο Βιτόρ Λίμα μίλησε για την αγωνιστική άνοδο του Ηρακλή και τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Ο 32χρονος μέσος επισήμανε ότι υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη για το πρωτάθλημα, αλλά ο στόχος του «γηραιού» είναι να φτάσει προς την κορυφή. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην οικονομική κατάσταση του συλλόγου, αλλά και στο ενδιαφέρον των Ιρανών επενδυτών. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βιτόρ Λίμα στο «metrosport»:

«Πετύχαμε μία σημαντική νίκη επί ενός πολύ καλού αντιπάλου, ο οποίος μάλιστα ήταν αήττητος μετά από επτά εντός έδρας αγώνες. Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν και καταφέραμε να πετύχουμε γκολ, που μας έδωσαν τους τρεις βαθμούς. Κάτι που θα μπορούσε να πετύχει και ο αντίπαλος, αλλά ο Χουάντερσον βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα και μας βοήθησε πολύ. Το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην 3η θέση είναι θετικό αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμη. Μπορούμε να βρεθούμε ακόμη ψηλότερα, αυτός είναι ο στόχος μας. Να συνεχίσουμε προς την κορυφή, μειώνοντας τη διαφορά που υπάρχει τη δεδομένη χρονική στιγμή».

Για το κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών και τη συμβολή του Γκιγιέρμο Όγιος: «Είναι πολύ καλό, έχουμε πολύ καλή συνεργασία και αυτό φαίνεται και εντός αγωνιστικού χώρου. Σαφώς και έχει βοηθήσει πολύ η παρουσία του κ. Ογιος, έχει έρθει πολύ κοντά μας και έχει αλλάξει στοιχεία της ομάδας».

Για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ: «Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα μας αδικεί καθώς ήμασταν καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ, δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Ο αντίπαλος έχει βεβαίως το προβάδισμα για πρόκριση μετά τη νίκη του, αγωνίζεται στην έδρα του και διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο. Εμείς θα πάμε στην Τούμπα για το καλύτερο, θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για την πρόκριση».

Για την οικονομική κατάσταση στην ομάδα: «Το οικονομικό ζήτημα σίγουρα είναι πολύ σημαντικό για την καλή λειτουργία μίας ομάδας. Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν αντιμετωπίζουμε και εμείς ως Ηρακλής προβλήματα, όπως και πολλές ακόμη ομάδες της κατηγορίας και πιστεύω ότι θα είναι το καλύτερο για τη συνέχεια να βρεθεί λύση. Γνωρίζω για το ενδιαφέρον της εταιρίας από το Ιράν και περιμένω και εγώ όπως και οι συμπαίκτες μου την κατάληξη που θα υπάρξει».

Last modified onΠέμπτη, 16 Ιανουάριος 2014 11:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep