Καμπερίδης: «Μεταγραφές ουσίας»

Ο Γιώργος Καμπερίδης μίλησε για τον στόχο που έθεσε στον Πιερικό και το πλάνο ενίσχυσης.

Ο Κατερινιώτης προπονητής που προσελήφθη στον πάγκο του Πιερικού μίλησε στο «Ράδιο Ενημέρωση» και στους Γιάννη Φοροζίδη, Σπύρο Σκούφα και Δημήτρη Πάππα, στην εκπομπή «Η άλλη άποψη». Ανέλυσε το πλάνο του, υποστήριξε ότι θα προσπαθήσει να γιατρέψει τον πληγωμένο εγωισμό των φιλάθλων και τόνισε ότι θα γίνουν μεταγραφές ουσίας.

Αναλυτικά ο Γιώργος Καμπερίδης δήλωσε: «Ανέλαβα τον Πιερικό σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ιστορίας του. Το ρόστερ έχει αδυναμίες, κυρίως ποσοτικά και όχι ποιοτικά και η ομάδα προέρχεται από άσχημα αποτελέσματα, με πιο «τρανταχτό» αυτό της Κυριακής, το οποίο και «πλήγωσε» τον εγωισμό των φιλάθλων.

Ο κόσμος του Πιερικού είναι ποδοσφαιρικά «καλλιεργημένος», έχει δει παιχταράδες, όπως Κωστίκο, Παπαϊωάννου και θέαμα. Δεν είναι ώρα για ευχολόγια και υποσχέσεις. Πρέπει να αποκαταστήσουμε τον πληγωμένο εγωισμό των φιλάθλων. Όσο για τους παίκτες, σε πρώτη φάση θα γίνει προσπάθεια να ανεβέι το επίπεδο αυτοεκτίμησής τους.

Έλαβα υποσχέσεις ότι θα γίνουν τα πάντα, όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει σε ενίσχυση. Θα δουλέψουμε με σκυμμένο το κεφάλι, μεθοδευμένα και στοχευμένα. Στο κομμάτι των μεταγραφών, στόχος μας είναι να έλθουν τρεις έμπειροι παίκτες που να μπορούν να κάνουν τη διαφορά στον άξονα κι από εκεί και πέρα να προχωρήσουμε σε ενίσχυση και με κάποιους νεαρούς παίκτες από το νομό.

Οι μεταγραφές θα είναι μεταγραφές ουσίας, και όχι ονόματα με τυμπανοκρουσίες. Είναι εγκληματικό να μιλάμε στον Πιερικό για παραμονή στην κατηγορία. Μέσα από καθημερινή δουλειά, θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε νοοτροπία και να ανοίξουν νέοι ορίζοντες για τα παιδιά.

Νομίζω ότι όλα αυτά θα φανούν στη γήπεδο. Ο Πιερικός αποτελεί οπωσδήποτε πρόκληση και όνειρο για όλους τους Κατερινιώτες προπονητές και τολμώ να πω και ανά το πανελλήνιο. Εγώ προσωπικά είχα πάντα το στόχο να δουλέψω εδώ. Πιστεύω ότι η παρουσία ενός προπονητή σε μια ομάδα όπως είναι ο Πιερικός, αν συνδυαστεί με μεθοδευμένη δουλειά και ανταμοιφθεί με επιτυχίες, του προσφέρει πανελλήνια αναγνώριση. Ο Πιερικός είναι τεράστιο μέγεθος, ήταν, είναι και θα είναι πάντα η μεγάλη ομάδα της Πιερίας.

Συζήτησα με τους ποδοσφαιριστές για τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούμε. Όσον αφορά στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, θα παίξουμε όπως σε όλα τα παιχνίδια, για τη νίκη. Δε με απασχολεί ο εκάστοτε αντίπαλος, είτε λεγεται Ηρακλής, είτε λέγεται Κέρκυρα. Χαράζουμε τη στρατηγική, τον ατομικό ρόλο του καθενός και σε συνδυασμό με την ψυχή και τη δύναμη στοχεύουμε πάντα στην επιτυχία. Θα αντιμετωπίσουμε όλα τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο.

Ο Πιερικός πρέπει να ξαναγίνει προτεραιότητα για όλους τους Κατερινιώτες ποδοσφαιριστές. Αυτό για να συμβεί χρειάζεται πολύ σκληρή δουλειά από όλους. Θα θωρακιστούμε για τιμήσουμε το ισχυρό έμβλημα του Πιερικού. Δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι τη φανέλα του Πιερικού φόρεσαν «ιερά τέρατα». Το μεγάλο μου όνειρο είναι μέσα από τη διαδρομή μου και παρουσία μου στον Πιερικό (όλοι είμαστε αναλώσιμοι), να συμβάλω ώστε να ξαναγεμίσουν οι κερκίδες με φιλάθλους να υποστηρίζουν και να θαυμάζουν μια ομάδα, της οποίας ο κορμός θα αποτελείται από παιδιά της περιοχής».

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Σπυρος Σκούφας

Last modified onΤετάρτη, 15 Ιανουάριος 2014 21:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep