Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Θα το χαρούν...

Ο Ηρακλής Ψαχνών ετοιμάζεται για τη γιορτή με τον Παναθηναϊκό.

Η ήττα (3-0) στη Λεωφόρο δεν του αφήνει περιθώρια να σκέφτεται πρόκριση. Ωστόσο, ο Ηρακλής Ψαχνών θέλει να χαρεί μαζί με τους οπαδούς του την παρθενική του παρουσία στους «16» του Κυπέλλου και να βοηθήσει για ένα ματς - γιορτή που θα το θυμούνται για καιρό οι οπαδοί του.

Τα Ψαχνά κινούνται από την αρχή της εβδομάδας σε ρυθμό Κυπέλλου και ο τεχνικός, Θωμάς Γράφας ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να μπουν στο γήπεδο και να χαρουν το παιχνίδι, παίζοντας χωρίς άγχος. Εννοείται πως πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα, αλλά οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν, ώστε να πάρουν ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Το χειροκρότημα, εξάλλου, το έχουν κερδίσει ήδη.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Φρανκ Οχάντζα. Αντίθετα, σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο αρχηγός, Χρήστος Πατσατζόγλου και ο νεοαποκτηθείς, Χρήστος Παληγεώργος.

Η αποστολή: Ανδρούτσος, Πουρής, Μπακομήτρος, Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Τζανής, Λάμπρου, Γκεμίσης, Γκάβαλης, Παληγεώργος, Κοιλιάρας, Πατσατζόγλου, Νικολόπουλος, Ντελέκος, Τσιμότζι, Τσούτσης, Γκμπαγκουιντί, Καλαϊτζίδης, Κρητικός, Ντούμας, Μπουμάλ.

Last modified onΤρίτη, 14 Ιανουάριος 2014 20:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep